20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 простих способів, які допоможуть знизити стрес
5 простих способів, які допоможуть знизити стрес

5 простих способів, які допоможуть знизити стрес

Стрес – це поширене явище, яке може негативно впливати як на психічне, так і на фізичне здоров'я. Хоча терапія є основним методом його зменшення, виконання простих практик також можуть цьому сприяти. News Bytes розповів про це детальніше.

Розуміння прояву стресу

Стрес проявляється по-різному у кожної людини, тому важливо знати, який він саме у вас. Не менш важливо визначити його причини, незалежно від того, чи вони пов'язані з роботою, сім'єю або незначними змінами в житті.

Звернення за підтримкою

Звернення за підтримкою дуже важливе, коли ви стикаєтеся з непереборним стресом. Зробити перерву і довіритися другу або коханій людині, може виявитися надзвичайно корисним.

Пріоритетність "особистого часу"

Виділіть окремий час, годину чи дві, щоб відпочити і побути наодинці. Цей цінний "час для себе" допоможе вам перезарядитися і розслабитися. Займіться хобі, яке приносить вам радість.

Включення фізичних вправ

Фізичні вправи не обов'язково повинні включати інтенсивні тренування в спортзалі. Легка активність, наприклад ходьба або розтяжка, сприяють вивільненню ендорфінів, які піднімають настрій і зменшують стрес.

Пріоритетність якісного сну

Щоб зменшити стрес, потрібно обов'язково спати мінімум 7-8 годин. Незважаючи на те, що він часто порушує режим сну, дотримання графіка залишається вкрай важливим.

Раніше OBOZ.UA розповів, як покращити стан шкіри обличчяза допомогою йоги.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом