20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бездоганна красуня: 61-річна Демі Мур вразила молодіжним образом
Бездоганна красуня: 61-річна Демі Мур вразила молодіжним образом

Бездоганна красуня: 61-річна Демі Мур вразила молодіжним образом

У своєму віці Демі Мур надихає бездоганною формою, сяючим виглядом та красивими образами. Акторка активно співпрацює зі стилістом, який допомагає їй підкреслювати вбранням фігуру.

Образ Демі Мур

Голлівудська зірка одягнула костюм від NINA RICCI, який складався з розкішного жакета та штанів. Блейзер був оздоблений масивними плечиками, відкритим декольте, кишенями та вставками чорної тканини з мереживом. Під низ акторка одягнула бра, яке підкреслило її бюст.

На низ Демі Мур одягнула штани кльош повністю з прозорої мереживної тканини чорного кольору. Аутфіт зірки доповнило взуття від бренду Christian Louboutin та прикраси від Cartier.

Як завжди, акторка постала перед камерами з довгим розпущеним волоссям та ефектним макіяжем, який підкреслював її красу. За інстаграм-сторінкою Демі Мур стежать понад 800 тисяч прихильників, які вже встигли засипати зірку позитивними компліментами та зазначити, що вона має бездоганний вигляд на свої роки.

Останні образи знаменитостей

  • Ріта Ора у Нью-Йорку прогулялася у светрі від української дизайнерки Лілії Літковської.
  • Королева Йорданії з’явилась на глобальній конференції Інституту Мілкена 2024 у Лос-Анджелесі. Ранія одягнула стильне вбранняу молочному відтінку.
  • Блогери з Нью-Йорка Ізабель Шапю та її хлопець Нельсон Тіберген спеціально для Met Gala обрали вбрання від українського бренду Nadya Dzyak.
Теги по теме
Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом