Чоловік перетворив тьмяну траву на пишний газон за 4 тижні: він назвав 5 простих кроків
Чоловік перетворив тьмяну траву на пишний газон за 4 тижні: він назвав 5 простих кроків

Чоловік перетворив тьмяну траву на пишний газон за 4 тижні: він назвав 5 простих кроків

Є кілька простих дій, які потрібно робити з газоном весною, щоб трава була густою і зеленою та радувала погляд.

Щоб занедбаний газон повернути до життя і зробити його ідеальним, потрібно знати головні правила догляду за газоном весною.

Експерт із садівництва, який публікує публікації в Інтернеті під назвою The Lawn List, поділився п’яти кроками, які допомогти йому перетворити тьмяну траву на пишний газон всього за чотири тижні, пише The Mirror.

1. Скарифікація

Першим кроком є ​​"скарифікація газону". Це передбачає видалення будь-яких органічних речовин, таких як мох або солома, навколо основи трави. Також цей процес допомагає спушити ґрунт.

Скарифікацію можна провести або придбаним скарифікатором, або просто ретельно провівши по траві граблями.

2. Добрива

Далі потрібно використати якісне гранульоване добриво, щоб підживити траву. Додавання хорошого добрива для газону допоможе траві вирости густішою та стійкішою до погодних умов та іншого впливу.

3. Якісне насіння

Експерт зазначив, що він використовує насіння карликового райграсу – це виведений сорт райграсу, який росте нижчим і щільнішим, утворюючи густіший покрив газону порівняно зі звичайним райграсом.

4. Рідкі морські водорості

Також експерт радить додавати рідкі морські водорості. Він стверджує, що це "є органічним біостимулятором і допоможе розвитку коренів".

5. Правильне поливання

Експерт зазначив, що варто поливати газон щодня, тоді через чотири тижні він матиме ідеальний вигляд.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Які рослини не можна вирощувати спільно/ Інфографіка: Главред

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом