20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Джастін і Гейлі Бібери повідомили, що вперше стануть батьками, але фанати це знали раніше. 5 моментів, які "здали" пару
Джастін і Гейлі Бібери повідомили, що вперше стануть батьками, але фанати це знали раніше. 5 моментів, які "здали" пару

Джастін і Гейлі Бібери повідомили, що вперше стануть батьками, але фанати це знали раніше. 5 моментів, які "здали" пару

Відомий канадський співак Джастін Бібер та його дружина Гейлі Бібер скоро стануть батьками. Пара поділилася радісною звісткою та показала кадри з вінчання.

На фото, опублікованих в Instagram, модель позує у мереживній сукні, яка підкреслює її округлий животик. Як відомо, закохані зіграли весілля у 2018 році, а 30-річний Джастін неодноразово заявляв, що хотів би стати багатодітним батьком. "У мене буде стільки дітей, скільки Гейлі зможе народити, – сказав співак. – Думаю, вона хоче парочку".

Джерело розповіло PEOPLE, що виконавець "дуже схвильований" стати батьком і що пара вже вибрала "ідеальне" ім'я для свого первістка. Гейлі та Джастін, які не розкрили стать своєї дитини, також почали обирати прикраси для дитячої кімнати в своєму особняку в Беверлі-Хіллз вартістю 26 мільйонів доларів.

До того, як стало офіційно відомо, що 27-річна модель при надії, серед користувачів мережі ходило чимало чуток. Видання Daily Mail зібрало 5 головних моментів, які "видали" пару.

Гейлі не прийшла на Met Gala

Чутки про вагітність досягли максимуму в соціальних мережах після того, як пара пропустила благодійний захід Met Gala. З моменту свого дебюту на Met Gala у 2015 році інфлюенсерка відвідала бал загалом сім разів. Під час події численні користувачі X почали розміщувати повідомлення про те, що "чекають, чи з’явиться Гейлі Бібер на Met вагітною". Інші наполягали на тому, що "вона мала оголосити про свою вагітність" на гала-вечорі.

У мішкуватій куртці в жахливу спеку на Coachella

Інтернет-детективи не могли не задатись питанням, чи Гейлі приховує животик під час музичного фестивалю Coachella. Усе через те, що модель вирішила одягнути оверсайз куртку в жахливу пустельну спеку.

Її чоловік Джастін поділився селфі, на якому він плаче

Хоча Джастін викликав деяке занепокоєння, опублікувавши селфі, на якому він плаче, фотографія ще більше підігріла чутки про те, що Бібери переживають емоційний період. У той час Гейлі прокоментувала, що він "гарний плакса", вказуючи на те, що артист, швидше за все, проливав сльози радості.

Її тато Стівен Болдуін публічно попросив шанувальників помолитися за пару

Можливо, однією з найбільших ознак того, що Гейлі та Джастін готуються розпочати новий етап свого життя, було те, що тато зірки Стівен Болдвін публічно попросив шанувальників помолитися за них. Наприкінці лютого 57-річний актор опублікував повідомлення: "Християни, будь ласка, коли ви згадуєте про Джастіна та Гейлі, знайдіть хвилинку для молитви, щоб вони мали мудрість, захист і наближалися до Господа".

Її біла сукня на Гаваях

Раніше цього місяця користувачі соціальних припустили, що Гейлі вагітна, адже вона вирішила вдягти вільну білу сукню. Дехто, хто бачив пару в гавайському барі на відкритому повітрі, поділився фотографіями, на яких Джастін і Гейлі сидять поруч. До того, як завагітніти, вуличний стиль Гейлі в основному складався з укорочених топів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як найбагатший художник у світі Дем'єн Герст вчетверте став батьком і показав "прекрасного хлопчика" від 30-річної партнерки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом