3 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
FPV-дрони та снайпери напоготові: як спецпризначенці знищують ЗС РФ на Запорізькому напрямку
FPV-дрони та снайпери напоготові: як спецпризначенці знищують ЗС РФ на Запорізькому напрямку

FPV-дрони та снайпери напоготові: як спецпризначенці знищують ЗС РФ на Запорізькому напрямку

За словами командувача Нацгвардії Олександра Півненка, росіяни використовують тактику малих груп та штурмують насамперед "сіру" зону.

Атаки російських військ на Запорізькому напрямку зупиняють бійці Національної гвардії України (НГУ). Як ефективно вони це роблять, можна побачити на відео, яке оприлюднив 10 травня у телеграм-каналі командувач НГУ, бригадний генерал Олександр Півненко.

Як зазначив командувач, росіяни використовують тактику малих груп — штурмують насамперед "сіру" зону. Однак ці "малі" групи ворога зустрічають українські пілоти FPV-дронів та снайпери.

На відео бойової роботи бійців 6-го загону Центру спецпризначення "Омега" захисники постійно тримають під вогневим контролем позиції російських окупантів і не дають їм жодного шансу.

Ситуація на фронті

Останнім часом окупанти, намагаючись використати на свою користь запізнення військової допомоги ЗСУ від західних партнерів, посилили атаки на фронті. Сили російських штурмовиків зосередилися у Донецькій області і наступають на Авдіївський район та біля Часового Яру. Так, за даними британської розвідки, у квітні біля Часового Яру кількість атак окупантів зросло на 200%.

Бої тривають також на Херсонському та Куп'янському напрямках.

Важливо Росіянам довелося тікати: кадри провального штурму ЗС РФ поблизу Соловйового (відео)

Фокус 27 квітня писав, що DeepState повідомив про захоплення росіянами села Соловйове на Донеччині. Однак це спростували у ЗСУ.

Також Фокус повідомляв про просування російської армії в два населених пункти Донецької області. Йшлося про Соловйове та Красногорівку Донецької області.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом