20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Іспанський суд закрив другу справу щодо податків проти Шакіри
Іспанський суд закрив другу справу щодо податків проти Шакіри

Іспанський суд закрив другу справу щодо податків проти Шакіри

У четвер іспанський суд закрив розслідування щодо несплати податків проти колумбійської поп-співачки Шакіри після того, як прокуратура і державний прокурор вирішили не висувати звинувачення проти неї.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Суд у північно-східному місті Есплугес-де-Льобрегат, неподалік від Барселони, заявив, що не має жодних доказів, які б підтверджували скаргу прокурора про те, що Шакіра "свідомо і добровільно не надала інформацію та документацію" при заповненні своїх декларацій про доходи та податок на прибуток у 2018 році.

Проти Шакіри у 2018 році було розпочато друге розслідування за звинуваченням у шахрайстві з податком на прибуток і багатство.

Співачка, повне ім'я якої Шакіра Ізабель Мебарак Ріполл, наразі проживає в Маямі, куди переїхала після розлучення з колишнім гравцем "Барселони" та збірної Іспанії з футболу Жераром Піке, з яким прожила 11 років і має двох дітей.

Як повідомляв Укрінформ, Шакіра торік уклала угоду, яка дозволяє їй уникнути судового процесу в Барселоні за обвинуваченням і несплаті $15,7 мільйона іспанського податку на прибуток e період з 2012 по 2014 роки.

Теги по теме
Суд Испания
Источник материала
Поделиться сюжетом