20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ізраїль неочікувано вибив Україну з топ-3 потенційних переможців Євробачення 2024. Таблиця букмекерів
Ізраїль неочікувано вибив Україну з топ-3 потенційних переможців Євробачення 2024. Таблиця букмекерів

Ізраїль неочікувано вибив Україну з топ-3 потенційних переможців Євробачення 2024. Таблиця букмекерів

Після другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення 2024 Україна знову вилетіла з трійки лідерів у букмекерських прогнозах. Шанси Jerry Heil та alyona alyona різко впали, щойно глядачі вперше почули живий виступ Ізраїля, який представляла Еден Ґолан.

Попри те, що артистку освистали пропалестинські глядачі, а за стінами Мальмо Арени зібралися сотні мітингувальників, єврофани підняли країну до другого місця. Актуальну ситуацію можна відстежувати на сайті Еurovision World.

Читайте на OBOZ.UA усі подробиці другого півфіналу, а також дивіться відео виступів учасників в онлайн трансляції.

Напередодні Україна вирвалася на третю сходинку, змістивши Італію та набравши 9% шансів на перемогу. Вже після другого півфіналу ситуація знову змінилася, і до ранку показник українок опустився до 6%.

Наразі трійка лідеів виглядає так:

Хорватія – 40%

Ізраїль – 17%

Швейцарія – 13%

За одну ніч Еден Ґолан піднялася на сім позицій та змістила Nemo зі Швейцарії, який утримував "срібло" в букмекерському рейтингу з 2 травня, а до того протягом місяця був лідером у списку.

Еден Ґолан, яка має українське коріння, але майже все життя прожила в Росії і виступала в окупованому Криму, заспівала свій конкурсний трек "Hurricane". Як і слід було очікувати, у залі конкурсантку стали освистувати. Подейкують, що в ефірі "глушили" ці звуки, але мережею вже ширяться відео глядачів, де чітко чути тривалі невдоволені вигуки та свист. Утім, пізніше Еден нагородили оплесками.

Раніше OBOZ.UA писав:

– Хто пройшов у фінал із 31 країни, які виступали в першому та другому півфіналах.

– Який вигляд мало еротичне шоу, яке влаштував потенційний лузер цього року – Іспанія – і чому вона все одно потрапила у фінал.

– Як виступив француз, чий потужний вокал зачарував зал. Артист вирішив частину виконати акапельно.

Йост Кляйн з Нідерландів вийшов на сцену другого півфіналу та змусив танцювати весь зал, забезпечивши собі місце у гранд-фіналі. Виконавець заспівав конкурсну пісню "Europapa", яка встигла заполонити соцмережі, ставши вірусною.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом