20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
KFC випустили парфуми з ароматом барбекю та вугілля
KFC випустили парфуми з ароматом барбекю та вугілля

KFC випустили парфуми з ароматом барбекю та вугілля

Відомо, що парфуми продаються у флаконі об'ємом 100 мілілітрів і коштують 11 фунтів стерлінгів.

Що ще відомо про парфуми

Компанія повідомила, що продаватиме парфуми лише деякий час і лише у Великій Британії.. А всі гроші від продажу парфумів підуть до Фонду KFC. Ця група допомагає молодим людям у суспільстві будувати краще майбутнє для себе.

Аромат дивовижний. Він нагадує про літні пікніки з родиною та друзями. Соковиті бургери, що шиплять на грилі. Соковитий соус барбекю, що стікає по підборіддю. І не забудьте про димне вугілля, яке надає стравам досконалого аромату. Це досвід, який ви не захочете пропустити,
– зазначають представники KFC.


Парфуми від KFC / Фото New York Post

Що варто знати про KFC

Це велика мережа ресторанів. Все почалося з того, що старий чоловік Полковник Сандерс у важкі часи продавав смачну та соковиту курку зі своєї маленької крамнички. Курка була приготована з травами та спеціями, які дуже подобалися людям.

Згодом полковник Сандерс дозволив Піту Харману продавати свій рецепт курки в Солт-Лейк-Сіті. Так виникла компанія KFC. Червоно-білі відерця стали відомими завдяки соковитій та хрусткій курці, яку полюбляли сім'ї. З відкриттям нових закладів KFC додала інші страви, такі як знаменита курка, картопляне пюре та капустяний салат.

Раніше в американському штаті Каліфорнія заарештували чоловіка, який перетворив візок для покупок на мангал.Він займався смаженням барбекю просто посеред вулиці.

Теги по теме
Курьезные новости
Источник материала
Поделиться сюжетом