20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мати відлучилася на кілька хвилин: на Рівненщині 3-річний хлопчик випав з вікна
Мати відлучилася на кілька хвилин: на Рівненщині 3-річний хлопчик випав з вікна

Мати відлучилася на кілька хвилин: на Рівненщині 3-річний хлопчик випав з вікна

На жаль, дитина померла. Про деталі інциденту розповіли в поліції Рівненської області.

Що відомо про трагічний інцидент

У поліції повідомили, що дитина продавила москітну сітку й випала із вікна 4 поверху. Там зазначили, що за фактом загибелі дитини у Сарнах (місто в Рівненській області – 24 Канал) поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Відомо, що про інцидент до поліції повідомили медики.

За даними правоохоронців, близько 19:20 напередодні 3-річний хлопчик перебував у кімнаті сам, доки 31-річна мама на кілька хвилин відлучилась на кухню. Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку та випала із відчиненого вікна на асфальтне покриття.

В поліції розповіли, що із кататравмою та раптовою зупинкою кровообігу хлопчика доставили до Сарненської ЦРЛ. Однак, попри вжиті реанімаційні заходи врятувати його не вдалося. На жаль, хлопчик помер.


На Рівненщині трирічний хлопчик випав з вікна 4 поверху / Фото поліція Рівненської області

Поліцейські вкотре наголошують батькам: якщо у приміщенні перебувають малолітні діти, відкривати вікна лише на провітрювання.

Також там наголосили:

  • Не залишати діток без нагляду.
  • За можливості встановлювати спеціальні дитячі замки.
  • Там підкреслили, що москітна сітка не захищає від випадіння з вікна.

Схожі інциденти в Україні: коротко

  • У Звягелі, що в Житомирській області, в березні цього року із вікна багатоповерхівки випав 5-річний хлопчик. На жаль, від отриманих травм дитина загинула.
  • Нещодавно стало відомо, що на Позняках у Києві 2-річна дівчинка випала з вікна 3 поверху, коли гралася. На щастя, дитина вижила.
  • Цьогоріч в лютому у Саксаганському районі Кривого Рогу в одному з дворів булознайдено тіло дитини. Так, 12-річна дівчинка випала з восьмого поверху житлового будинку. На місце трагедії прибула швидка і намагалися реанімувати дівчинку, однак, це не дало результату і школярка померла.
Теги по теме
полиция Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом