20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Менділібар: Навіть після нашого другого гола я хвилювався, чи не зазнаємо ми невдачі проти Астон Вілли
Менділібар: Навіть після нашого другого гола я хвилювався, чи не зазнаємо ми невдачі проти Астон Вілли

Менділібар: Навіть після нашого другого гола я хвилювався, чи не зазнаємо ми невдачі проти Астон Вілли

У рамках матчу-відповіді півфіналу поточного розіграшу Ліги конференцій Олімпіакос вдруге здобув перемогу над Астон Віллою та пробився до фінальної стадії, де зустрінеться з італійською Фіорентиною.

Головний тренер грецького клуба Хосе Луїс Менділібар поділився враженнями від успіху своїх підопічних у двоматчевому протистоянні з представником англійської Прем'єр-ліги.

"Я дуже щасливий. Навіть після нашого другого гола у ворота Астон Вілли я хвилювався, чи не зазнаємо ми невдачі. Я усвідомлював наш потенціал, і ми твердо вірили, мої гравці та я, що зможемо залишити Астон Віллу без фіналу. Вони є командою, яка відповідає нашому стилю гри.
Коли я прийшов в Олімпіакос, я не очікував, що ми зайдемо так далеко в єврокубках. Я збирав інформацію про команду. Однак я поступово почав вірити, що ми можемо досягти успіху в чемпіонаті та в Європі. Ми добре працювали, грали добре, тому ми заслуговуємо на те, щоб потрапити у фінал. Я хочу подякувати клубу за те, що він надав мені можливість бути тут.
Наші гравці пережили дуже важкий сезон. Це велика радість пройти так далеко — для всіх нас, хто щодня старається на полі, і, перш за все, для вболівальників Олімпіакоса", — цитує слова Хосе Луїса Менділібара офіційний сайт УЄФА.
Фінал Ліги конференцій між Олімпіакосом та Фіорентиною відбудеться 29 травня 2024 року в Афінах (Греція). Зазначимо, що для Менділібара це буде другий єврокубковий фінал поспіль, оскільки минулого року він виграв Лігу Європи на чолі Севільї.
Дивитися відео голів та огляд матчу Олімпіакос — Фіорентина ви можете на Football.ua.

ᴛᴇʟᴇɢʀᴀᴍ ✉️ | ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ ▶️ | ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ 📸 | ꜰᴀᴄᴇʙᴏᴏᴋ📘 

ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС У СОЦМЕРЕЖАХ FOOTBALL.UA!

Источник материала
Поделиться сюжетом