20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Харківщині субсидію на електроенергію збільшили вп’ятеро
На Харківщині субсидію на електроенергію збільшили вп’ятеро

На Харківщині субсидію на електроенергію збільшили вп’ятеро


Субсидія в неопалювальному сезоні 2024 року на електроенергію надається за наявності договору між постачальником та споживачем.

Уряд вніс зміни до порядку виплат житлових субсидій і пільг з урахуванням енергетичної кризи, що склалася в м. Харкові та населених пунктах Харківській області. Про це йдеться у Кабміну від 8 травня.

Зазначається, що для громадян, які фактично проживають в Харківської області, для розрахунку розміру пільги або субсидії на оплату послуги з постачання та розподілу електричної енергії протягом неопалювального сезону 2024 року (в період з 1 травня 2024 року по 30 вересня 2024 року) застосовуються соціальні нормативи із застосуванням коефіцієнта підвищення 5.

Субсидія в неопалювальному сезоні 2024 року на електроенергію надається за наявності договору між постачальником та споживачем, незалежно від фактичної наявності/відсутності послуги з незалежних від споживача або постачальника причин.

Нагадаємо, 22 березня Росія здійснила найбільш масовану атаку на об’єкти енергетичної структури регіону, випустивши понад 20 ракет. Через масовану атаку Харків було повністю знеструмлено.

Як повідомлялося, Харкову не вистачає електропотужності, у місті енергетики створюють резервні схеми живлення.



Теги по теме
Харьковская область электроэнергия
Источник материала
Поделиться сюжетом