20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не перша перевірка, – Монатік прокоментував відео, на якому його зупинив ТЦК
Не перша перевірка, – Монатік прокоментував відео, на якому його зупинив ТЦК

Не перша перевірка, – Монатік прокоментував відео, на якому його зупинив ТЦК

До того ж виконавець підтвердив, що це справді він на тому відео. Ба більше, музикант зазначив, що розмова проходила доволі ввічливо.

Чому Монатіка зупинив ТЦК

Монатік розповів, що його зупинили на головній вулиці Києва – Хрещатик. Однак, це була звичайна перевірка документів від ТЦК. Водночас артист зазначив, що це з ним відбувається далеко не вперше, тому процедура пройшло доволі швидко і його відпустили.

Представники ТЦК ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України,
– поділився співак.

Що кажуть інші зірки про мобілізацію

  • ВедучийЖеня Янович зізнався, що готовий піти у ТЦК та оновити свої дані. Водночас він додав, що піде захищати країну, якщо отримає повістку.
  • Гуморист Володимир Жогло розповів, що сам ходив до військкомату та проходив ВЛК. Однак, він не може вступити до ЗСУ через стан здоров’я. Комік має багато хвороб: це ожиріння, гепатоз, алергію на метал й інші.
  • Травесті-діва Монро поділилася, що всі її документи оформлені законно. Блогерка додала, що піде знову до ТЦК, якщо буде в цьому потреба.
Источник материала
Поделиться сюжетом