Пара вночі почула дивні звуки з духовки: те, що було всередині вразило всіх
Пара вночі почула дивні звуки з духовки: те, що було всередині вразило всіх

Пара вночі почула дивні звуки з духовки: те, що було всередині вразило всіх

Сім'я, яку стурбував дивний звук, що доносився зсередини духовки, годинами розбирала її на частини, щоб зробити неймовірне відкриття, яке змінило їх життя.

Подружжя, яке почуло дивні звуки, що долинали з духовки о 5:30 ранку, зробило дивовижне відкриття після того, як розібрало її на частини - і вирішило зберегти те, що було всередині.

Чоловік і дружина кажуть, що постійно прокидалися вночі від звуків, що долинали з кухні, і врешті-решт вирішили, що це був вентиляційний отвір духовки. Після кількох годин спроб розібрати вентиляційний отвір і знайти джерело шуму, вони були вражені, виявивши всередині кота, який опинився в пастці, повідомляє Mirror.

На сайті Reddit пара написала, що сподівалася, що кіт вийде з власної волі. Коли цього не сталося, їм довелося докласти ще більше зусиль, щоб врятувати тварину.

Користувач SoCalChrisW поділився дикою знахідкою в розділі r/cats, стверджуючи, що вони виманили кота за допомогою шматка тунця і маленького рушника.

"Моя дружина прокинулася сьогодні вранці від нявкання. Вона простежила його до вентиляційної витяжки нашої плити і розбудила мене. До 5:30 я зняв витяжку і вентилятор, але все ще намагався витягнути кошеня", - йдеться у дописі.

Що таке Reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Але користувач додав, що неякісний ремонт, проведений попереднім власником, ще більше ускладнив рятувальні роботи.

"О 6:30 я був на горищі, шукаючи спосіб розібрати вентиляцію, щоб звільнити її, але власник нашого будинку провів сумнівні роботи, тому я не міг розібрати вентиляцію, не зруйнувавши її. Тож я залишила її відкритою, сподіваючись, що кіт врешті-решт вийде назовні. Але цього не сталося", - зазначив автор.

Врешті-решт кіт виліз, і його залишили відпочити на кілька годин, перш ніж дует вирішив залишити кошеня собі.

"Таке відчуття, що вона ніби вибрала нас і хоче бути з нами, і вона дуже щаслива, просто зависаючи тут зі мною, поки відпочиває після ранкового кількагодинного випробування. Це мій перший кіт за майже 20 років, у мене завжди були собаки, але я люблю всіх тварин, тому я в захваті", - резюмувало подружжя.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом