Поліпшіть шкіру вашого обличчя за допомогою йоги: 4 асани
Поліпшіть шкіру вашого обличчя за допомогою йоги: 4 асани

Поліпшіть шкіру вашого обличчя за допомогою йоги: 4 асани

Під час вирішення проблем зі шкірою ми звертаємось до медичних спеціалістів і лікарських засобів. Проте існує інше рішення, окрім інвазивних і неінвазивних рішень.

Варто враховувати, що йога також може допомогти впоратися з цими проблемами. Відразу кілька асан (поз) йоги допоможуть боротися з проблемами шкіри, нагадує OBOZ.UA.

Устрасана

Ця вправа балансує гормони та запобігає виникненню прищів. Для виконання встаньте на коліна на килимок і покладіть руки на стегна. Потім необхідно вдихнути і напружити сідничні м’язи. Прогніться назад, дивлячись грудьми в стелю, і обережно тримайте п’яту. Дайте їй відчути себе вільно і затримайтеся в такому положенні близько хвилини. Зрештою обережно відпустіть п’яти і поверніться у вихідне положення.

Паванмуктасана

Виконання цієї асани допомагає очистити шкіру від прищів. Для виконання ляжте на спину, ноги тримайте разом, а руки покладіть з боків. На видиху обережно підтягніть обидва коліна до грудей і обхопіть ноги руками. Затримайте позу і дихайте нормально, а на видоху повільно поверніть тіло у вихідне положення і розслабтеся.

Уттанасана

Ця вправа допомагає зберегти здоров’я вашої шкіри. Для виконання необхідно встати прямо, поклавши руки на стегна. На видоху плавно нахиліться вперед. Руки можуть спиратися на підлогу з боків ваших ніг або на щиколотки. При нормальному диханні утримуйте цю позу приблизно 30-45 секунд, а потім вдихніть і підніміться в положення стоячи.

Халасана

Ця вправа допоможе надати обличчю природного сяйва. Для виконання ляжте прямо, тримаючи руки з боків. Потім акуратно підніміть ноги вгору і стегна. Підтримуйте спину руками і повільно перемістіть ноги над головою до підлоги. Потім поставте пальці ніг на землю, а руки зіпріться з боків. Затримайтеся в цій позі деякий час, а в кінці акуратно поверніть ноги в положення лежачи.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як досягти сяючої шкіри обличчя за допомогою йоги.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом