20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Повідомлено про підозру бойовику “ДНР”, який зґвалтував жінку на Луганщині
Повідомлено про підозру бойовику “ДНР”, який зґвалтував жінку на Луганщині

Повідомлено про підозру бойовику “ДНР”, який зґвалтував жінку на Луганщині


Погрожуючи зброєю та зґвалтуванням іншими військовослужбовцями, фігурант зґвалтував жінку.

Повідомлено про підозру військовослужбовцю оперативно-бойового тактичного формування Каскад так званої “ДНР” у порушенні законів та звичаїв війни. Про це 10 травня Офіс генпрокурора.

Зазначається, що підозрюваний у квітні 2022 року разом з іншими військовими ЗС РФ окупували один із населених пунктів Луганщини. Під час окупації учасник НЗФ РФ прибув до приміщення місцевого райсуду, де на той час утримувались цивільні, затримані окупантами під різними приводами.

В місці незаконного утримання перебувала одна з місцевих мешканок. Побачивши жінку, він забрав її звідти. Після цього, погрожуючи зброєю та зґвалтуванням іншими військовослужбовцями, зґвалтував її.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у так званій “ЛНР” росіянин з Володимирської області зґвалтував та вбив 17-річну дівчину. Фігурант виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув’язненим за вбивство жінки. До цього він був судимий за грабіж, викрадення автомобіля та розбій.

Також повідомлялося, що у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські військові жорстоко вбили місцеву молоду жінку, яка поїхала відпочивати з ними на природу.



Источник материала
Поделиться сюжетом