Росіяни рвуть і метають: онук Пугачової вийшов на зв'язок і повідомив радісну новину
Росіяни рвуть і метають: онук Пугачової вийшов на зв'язок і повідомив радісну новину

Росіяни рвуть і метають: онук Пугачової вийшов на зв'язок і повідомив радісну новину

Нікіта Пресняков анонсував запальний концерт у Сан-Франциско в рамках туру США.

Онук Алли Пугачової Нікіта Пресняков, який виїхав з країни-окупанта ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жити в США, продовжує свій тур.

На своїй сторінці в соцмережах Нікіта розповів, що після успішного концерту в Лос-Анджелесі він разом зі своєю групою вирушає в Сан-Франциско.

"Після успішного концерту в Лос-Анджелесі розпочинаємо свій перший тур по West Coast! Не просто концерт, а ціла тусня, де будемо відтягуватися під нові свіжі танцювальні аранжування хітів 2000-х і не тільки, діджей + живі барабани, бас і гітара, мій рок-вокал і космічний жіночий вокал! Після чекає гаряче After Party! Виконуємо від Земфіри до Нірвани та трохи авторського матеріалу! Шалений драйв та емоції забезпечені", - написав Пресняков.

І все б нічого, але жителі країни-терориста почали висловлювати свою думку в коментарях, назвавши Нікіта "облізлим і безголосим". Росіяни ніяк не можуть змиритися, що Пресняков не тільки ходить на концерти і зустрічається з артистами, які визнані в РФ іноагентами, а й виконує їхні хіти.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Микита Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Нікіта Пресняков показав, як ріже лук в окулярахдля сноуборду і здається абсолютно безтурботним на тлі всього хейту в бік Пугачової та Орбакайте.

А також раніше Нікіта Пресняков вирішив, що його хочуть убити. Такого висновку він дійшов, коли побачив на дверцятах свого авто гумову качку - причому, у відомому сенсі, у вбранні легендарного суперлиходія з коміксів Джокера.

Источник материала
Поделиться сюжетом