20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Штани-саронг – тренд літа: як вони виглядають
Штани-саронг – тренд літа: як вони виглядають

Штани-саронг – тренд літа: як вони виглядають

Дизайнери представили чимало варіантів з яскравими принтами чи в нейтральних тонах. Носіть такі штани влітку з легкими топами, сорочками чи бра.

Зі зборками

Такі штани сподобаються всім, хто тяжіє до мінімалізму. Вони елегантні, зручні та з високою посадкою. Стилісти радять їх носити з сорочкою того ж матеріалу. Як альтернативу можна обрати базову футболку чи блузу.


Актуальні штани на літо / Фото Vogue

Зі спідницею на затин

Такий фасон є найсучаснішим та найавангарднішим. Штани представлені з еластичною талією та спідницею на затин. Підійдуть такі вироби для всіх, хто любить стриманий стиль. Штани-саронг можна стилізувати з флористичним принтом чи лонглівом та поєднувати босоніжками на підборах.


Трендові штани на літо / Фото Vogue

Класична модель штанів на затин

Щоб створити вишуканий образ в позачасовому стилі, обирайте штани-саронг з перехрещеною передньою частиною. Додайте до них вільний топ чи лляну блузу та не забудьте про аксесуари.


Актуальні штани на літо / Фото Vogue

Штани-саронг є новинкою у світі моди, тож не всі захочуть їх додавати у свій гардероб. Втім, якщо навчитися їх вдало комбінувати з вбранням та взуттям, то у вас неодмінно вийде стильний аутфіт.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом