20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сніжана Онопко зізналася, що вдруге вийшла заміж
Сніжана Онопко зізналася, що вдруге вийшла заміж

Сніжана Онопко зізналася, що вдруге вийшла заміж

Українська модель Сніжана Онопко вперше після скандального розлучення заявила, що одружилася вдруге і дуже щаслива у шлюбі. Про це вона розповіла у соцмережах, відреагувавши на негативні коментарі під відео, яке зняла про неї блогерка та виклала у Instagram.

- Почитала коментарі та можу сказати одне: я дуже щаслива, вийшла заміж вдруге і почуваюся чудово, і переїхала до Європи. Ви, мабуть, давно мене не бачили, тому пишете всяку нісенітницю, - обурилася Онопко.

Хто став її новим обранцем знаменита манекенниця говорити не стала, однак у пості за 10 квітня назвала коханого "найдивовижнішим чоловіком на планеті".

- Я просто хочу сказати вам одну річ: після (початку) війни, мого жахливого розлучення, я дуже щаслива жінка з найдивовижнішим чоловіком на планеті. Вірте у свої мрії. До речі, мій чоловік – найкращий фотограф, – написала модель.

Раніше Онопко понад 10 років була одружена з донецьким бізнесменом Миколою Щуром. Пара познайомилася у клубі, куди Онопко приїхала разом із подругами. У листопаді 2011-го вони зіграли весілля, а через 5 років повторили церемонію одруження на Сейшелах. У 2020 році Сніжана зізналася, що протягом багатьох років зазнавала домашнього насильства з боку чоловіка. Дівчина розповіла, що з перших років спільного життя Щур систематично бив її, одного разу в п'яному чаді зґвалтував і не гребував піднімати руку на тещу. Втомившись терпіти рукоприкладство, модель з'їхала на орендоване житло і подала на розлучення. Дітей у подружжя не було.

Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Источник материала
Поделиться сюжетом