20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У РФ була Наташею, виступала в окупованому Криму: що відомо про представницю Ізраїлю на Євробаченні 2024
У РФ була Наташею, виступала в окупованому Криму: що відомо про представницю Ізраїлю на Євробаченні 2024

У РФ була Наташею, виступала в окупованому Криму: що відомо про представницю Ізраїлю на Євробаченні 2024

Представниця Ізраїлю на Євробаченні 2024 прожила 16 років у столиці країни-терориста РФ Москві.

Співачка Еден Голан має українське коріння, але майже все життя прожила в Росії, яка почала криваве повномасштабне вторгнення в Україну.

З відкритих джерел вдалося дізнатися, що Голан народилася в Кфар-Саві, Ізраїль, 2003 року, але дитинство провела в Москві, куди її сім'я переїхала через роботу батька - єврея-латиша. Мати співачки Ольга - українка за походженням.

У 2022 році Еден повернулася до Ізраїлю, в її соцмережах залишився знімок із Москви, опублікований два роки тому.

Голан розповіла, що після 24 лютого 2022 року її сім'я остаточно вирішила переїхати на батьківщину.

Дідусь Еден - Юрій - закінчив факультет журналістики МДУ і працював у газеті "Радянська молодь". У нього повністю проукраїнська позиція, на своїй сторінці у Facebook він публікує антикремлівські пости і радіє успіхам онуки.

Варто зазначити, що саме в країні-окупанті Росії Голан набула популярності, там вона брала участь у "Голосі" та Нацвідборі на дитяче Євробачення. Як заявляє співачка, в її бік часто виявляли антисемітизм і навіть називали "Наташею", не визнаючи справжнє ім'я артистки.

Також у 2016 році артистка виступала на конкурсі "Нова хвиля" в окупованому Криму в дуеті зі співачкою-путіністкою Нюшею.

Дивіться відео, як Еден Голан виступала в окупованому Криму:

Цікаво, що, коли Голан приїхала до Мальме для участі в Євробаченні 2024, до всієї делегації Ізраїлю приставили охорону. І під час генеральної репетиції артистку освистали, а перед початком першого півфіналу біля Арени зібралися пропалестинські мітингувальники з Гретою Тунберг на чолі.

Хто така Еден Голан?

Еден Голан - ізраїльська співачка, представниця Ізраїлю на конкурсі пісні "Євробачення-2024" з піснею Hurricane.
Під час підготовки до "Євробачення 2024" Еден Голан упевнено перемагала на всіх етапах шоу, в останній день виконавши пісню Вітні Г'юстон "I Have Nothing", і зрештою її обрали представницею своєї країни на фіналі конкурсу у Швеції.

Євробачення 2024 - останні новини

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також сопілкар із Kalush Orchestra, гурту-переможця Євробачення-2022, висловився щодо перемоги alyona alyona і Jerry Heil на конкурсі. Тимофій Музичук оцінив шанси дуету.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом