"Видно, хто не ходив": директорка на випускному не змогла вимовити імена студенток
"Видно, хто не ходив": директорка на випускному не змогла вимовити імена студенток

"Видно, хто не ходив": директорка на випускному не змогла вимовити імена студенток

Цікаво, що повні імена випускниць, про яких йдеться, складно назвати унікальними чи рідкісними.

Учні та студенти вважають випускний одним з найважливіших днів у своєму житті. Втім, церемонія отримання документів про освіту інколи йде не за планом. Саме так і сталося в одному з американських навчальних закладів, коли директорка не змогла правильно вимовити імена своїх підопічних.

Відео з урочистої церемонії спершу з’явилося у TikTok, а потім перекочував на X (колишній Twitter). Користувачі мережі почали сміятися та жартувати над кліпом, який став вірусним й швидко зібрав мільйони переглядів.

Цікаво, що повні імена студенток, про яких йдеться, складно назвати унікальними чи рідкісними. Тож залишається загадкою, чому директорка не змогла правильно їх вимовити.

На початку ролика жінка запрошує на сцену для вручення диплома Мейв Елізабет Бротоскі, але те, що учасники заходу почули у мікрофон, не мало жодної схожості з цим ім'ям. Наступною була Сара Вірджинія Бреннан, однак замість цього ведуча вимовила щось на кшталт "Сай-ах, ві-ву, гіну, бренан".

Директорка не змогла вимовити імена студенток на випускному
Фото: Journal Evess

Далі настала черга Марісси Лінн-Брабазон-Карр, яка вийшла на сцену під акомпанемент хаотичного набору літер, які озвучила директорка закладу. Не пощастило й Вікторії Елізабет Брюс, яку "охрестили" Вікторією Лі Зубікбросс.

У коментарях під цим роликом юзери також не підбирали слів, щоб описати свої емоції.

  • "Я дивився це 3 рази. Що вона взагалі городить?";
  • "Плачу. Паузи перед оголошенням імен зробили той виступ ще епічнішим";
  • "Хтось мав же знати, що вона не вміє читати, але все одно послав її туди";
  • "Це навмисно?";
  • "Відразу видно, хто не ходив на пари".

Як пізніше з’ясувалось, директорці начебто дали аркуш паперу з фонетичною транслітерацією імен студенток, якраз щоб уникнути плутанини.

"Через 30 хвилин їй принесли звичайний список і вона вибачилася, зазначивши, що краще б зробила так відразу. Я просто плачу. Не думаю, що вона ще колись зголоситься виступити на публіку", — написала одна користувачка.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що понад 150 тисяч студентів у Великій Британії готують позови проти своїх університетів у зв'язку з переходом на дистанційне навчання під час пандемії COVID-19. Вони стверджують, що керівництво навчальних закладів порушило контрактні зобов’язання щодо забезпечення очного викладання й доступу до інфраструктури в кампусах.

Крім того, доцент Метью Пітман, який викладає в школі журналістики та медіа Університету штату Теннессі (США), запропонував своїм студентам незвичайний вибір для виконання проміжного завдання. Педагог дав можливість обирати: або виконати 15-секундний танець перед всією аудиторією, або написати статтю на 15 тисяч слів.

Источник материала
Поделиться сюжетом