Їх жорстко щимлять: продюсер розкрив справжнє ставлення Кіркорова до нападу РФ на Україну
Їх жорстко щимлять: продюсер розкрив справжнє ставлення Кіркорова до нападу РФ на Україну

Їх жорстко щимлять: продюсер розкрив справжнє ставлення Кіркорова до нападу РФ на Україну

Продюсер Сергій Перман довгий час дружив із Філіпом Кіркоровим, який зрадив Україну.

Український продюсер Сергій Перман розповів про те, як закінчилася його дружба з російським співаком Філіпом Кіркоровим.

Як розповів він в інтерв'ю Дмитру Гордону, у перші дні війни, Кіркоров писав саме те, що повинен був, розуміючи насправді, що відбувається.

"Коли почалася війна, він багато мені писав. Я не міг контактувати в той момент. Він мені писав те, що повинен був. Таких людей, до речі мало було, які писали. Він писав те, що мала написати близька людина близькій людині. Я не буду говорити, що", - каже він.

За його словами, у той момент продюсер у той момент сидів у підвалі. "Півроку він мовчав. Від інших людей я знаю, як його пресингували ці півроку. Потім у нього раптом з'явився пост про Медведчука. І я в нього запитав навіщо він це зробив. Він мені написав, що вони мене годували, так приймали, я, мовляв, не міг вчинити по-іншому", - ділиться Перман.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Своєю чергою, продюсер відповів співакові, що і Україна його приймала і годувала, збиралися повні зали. "На що мені прийшла одна відповідь: я не можу по-іншому", - каже він.

За словами продюсера, російських артистів "щимлять", і що більший артист, то більше "щимлять". "Він зробив свій вибір, ми по різні боки, тому ця сторінка мого життя давно перегорнута", - додає Сергій Перман.

Продюсер додає також, що всі вони розуміють, що відбувається насправді. "Я зараз говорю про той рівень людей, з яким ми з тобою спілкувалися", - вважає він.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

А також у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці.

Источник материала
Поделиться сюжетом