20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З Вовчанська та громади евакуюють населення
З Вовчанська та громади евакуюють населення

З Вовчанська та громади евакуюють населення

З Вовчанська та громади евакуюють населення

Начальник МВА зазначив, що місто буквально криють вогнем.

В Харківській області з Вовчанська та навколишніх сіл проводять евакуацію населення, повідомив у коментарі «Громадському радіо» голова Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Він зазначив, що зараз влада, поліція та волонтери спільно допомагають людям виїжджати із району. Власне саме поблизу Вовчанська російські війська із вечора 9 травня проводять спроби прориву кордону.

«Зараз ми евакуюємо населення. Основна маса людей виїжджає своїм транспортом. Але водночас разом з гуманітарним центром ми організовуємо вивіз тих місцевих у кого немає своїх автівок. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів», — розповів очільник Гамбарашвілі.

Він підтвердив, що  російська армія масовано обстрілює місто. Місцеві жителі заявляють, що це чи не наймасовіший обстріл міста та громади від початку війни.

«Зараз у Вовчанську небезпечно знаходитись. З третьої ночі летять КАБи, артилерія, з РСЗВ обстрілюють», - розповів детальніше начальник МВА.

При цьому додав, що на разі не має інфомрації про загиблих та поранених унаслідок обстрілів російськими окупантами Вовчанська, але відомо про масові руйнування.

Источник материала
Поделиться сюжетом