Зіграли весілля й допомогли ЗСУ: учасники гурту Tember Blanche офіційно одружилися
Зіграли весілля й допомогли ЗСУ: учасники гурту Tember Blanche офіційно одружилися

Зіграли весілля й допомогли ЗСУ: учасники гурту Tember Blanche офіційно одружилися

Український дует Tember Blanche знайомий багатьом завдяки пісні "Вечорниці", що розлетілась у мережах. Колектив створили Олександра та Владислав. Вони є парою не тільки у створенні музики, але й в особистому житті.

Tember Blanche одружилися

9 травня учасники колективу офіційно одружилися, минуло 2 роки після їхніх заручин. Пара зіграла камерне весілля просто неба. Майданчик був прикрашений килимами та ліхтариками. Весільні образи наречених складалися з вінтажних жакетів. Олександра також постала у білій ніжній сукні, а її обранець – у смугастих штанах.

Ведучим цього свята любові був Павло Гоц – соліст гурту NAZVA. Саме він проголосив пару чоловіком і дружиною.

Весілля було не простим – з нагоди особливої події Олександра та Владислав збирали кошти на ППО. Ще напередодні одруження вони оголосили "Весільний збір", у якому можна було виграти запрошення на їхнє весілля. Так учасники гурту допомогли ЗСУ.


Tember Blanche одружилися / Фото МУЗВАР

Що відомо про Tember Blanche

  • Учасники українського дуету познайомилися на вулицях Києва, де Влад грав на гітарі. Вони почали разом виконувати пісні, а через рік вуличного музикування створили гурт Tember Blanche. Їхня назва означає місяць, в якому вони почали стосунки, та улюблене пиво.
  • Першу популярність колектив отримав завдяки хіту "Вечорниці". Згодом Tember Blanche записали фіт з гуртом Kalush.
  • У 2023 році дует став фіналістом Національного відбору на Євробачення. Їм не вийшло перемогти, однак так Tember Blanche представили себе на сцені як новий талановитий дует.
Источник материала
Поделиться сюжетом