20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зуби будуть перламутрово білі: стоматолог назвав найкращий час для чищення зубів
Зуби будуть перламутрово білі: стоматолог назвав найкращий час для чищення зубів

Зуби будуть перламутрово білі: стоматолог назвав найкращий час для чищення зубів

Доктор Сем, головний стоматолог Dental Boutique, пояснив, коли найкраще чистити зуби: до сніданку чи після прийому їжі вранці

Доктор Сем, головний стоматолог Dental Boutique, пояснив, коли найкраще чистити зуби, щоб отримати перламутрову білизну.

У розмові з Kidspot він сказав: "Якщо люди можуть собі це дозволити, вони повинні чистити зуби перед сніданком, тому що кислоти, які містяться в цих продуктах, роблять ваші зуби тимчасово слабшими і м'якшими по всій поверхні".

Отже, коли справа доходить до вибору того, що ми маємо їсти вранці, ви схильні дотримуватися одного й того ж, чи це залежить від того, скільки часу у вас є?

Доктор Чан і доктор Сім, співзасновники та головні стоматологи Dental Boutique, вважають, що все залежить від обох цих факторів, повідомляє Express.

"Якщо ви вживаєте кислі продукти на сніданок, чистка зубів одразу після нього може призвести до пошкодження структури зубів. У такому випадку краще почекати до 30 хвилин, перш ніж чистити зуби після сніданку", - сказав доктор Чан.

Однак доктор Сім також каже, що чищення зубів перед сніданком може принести користь і з іншої причини.

"Як стоматолог, я б побоювався, що пацієнти можуть не пам'ятати про те, що чищення зубів є першочерговим завданням. Тому я пропоную чистити зуби перед сніданком, щоб у вас була звичка прокидатися і не забувати одразу ж чистити зуби. Це також допомагає видалити залишки зубного нальоту та неприємний запах з рота перед сніданком", - резюмував він.

Отже, здається, що чистити зуби перед сніданком - це правильно, тільки не забудьте зачекати 30 хвилин до того, як їсти.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом