Ворог не припиняє обстрілювати прикордоння Харківщини: є загиблі та поранені
Ворог не припиняє обстрілювати прикордоння Харківщини: є загиблі та поранені

Ворог не припиняє обстрілювати прикордоння Харківщини: є загиблі та поранені

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Протягом минулої доби росіяни завдали масовані удари по місту Вовчанськ. 11 травня отримали поранення двоє чоловіків, ще двоє — загинули.

12 травня вночі окупанти знову здійснили низку чергових атак по місту. Постраждала родина. Двоє братів та їх батько отримали поранення. Їх мати загинула. Вночі ще один чоловік 39 років та 83-річна жінка отримали травми.

У місті знищено, пошкоджено низку житлових будинків та обʼєктів цивільної інфраструктури.

Окупанти систематично обстрілюють місто з артилерії та авіації. За 11 травня окупанти скинули на Вовчанськ щонайменше 16 авіабомб. За ніч 12 травня ще три.

Крім того, вранці 11 травня окупанти обстріляли з РСЗВ село Одноробівка Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджено щонайменше сім житлових будинків, господарчі будівлі, авто. Отримав поранення 19-річний хлопець.

У селі Глибоке Харківського району внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув 63-річний чоловік.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Источник материала
Поделиться сюжетом