Барселона — Реал Сосьєдад. Напередодні
Барселона — Реал Сосьєдад. Напередодні

Барселона — Реал Сосьєдад. Напередодні

У черговому турі іспанської Ла Ліги між собою зійдуться Барселона та Реал Сосьєдад. Матч має бути доволі цікавим. 

БАРСЕЛОНА — РЕАЛ СОСЬЄДАД 
ПОНЕДІЛОК, 13 ТРАВНЯ, 22:00. ОЛІМПІЙСЬКИЙ СТАДІОН, БАРСЕЛОНА. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ГУІЛЬЄРМО КУАДРА. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА MEGOGO

Після кількох тижнів радості Барселона повернулася до настрою початку року. В попередньому турі Ла Ліги іспанський гранд програв Жироні і змагається прямо зараз за друге місце в країні. 
 
Ситуація Барселони значно ускладнилася. Команда тривалий час втрачала стабільність і її виступи розчаровували в усіх відношеннях. Кульмінацією гіршої форми стала поразка від колективу Мічела 2:4. Для команди Хаві головним є спробувати поборотися за друге місце у чемпіонаті. Реал Сосьєдад теж бореться з коливаннями у формі, але в минулому турі вони перемогли Лас-Пальмас. 
 
До кого особливо немає претензій у Барселоні на даний момент — це Роберт Левандовські. Капітан збірної Польщі продовжує боротися за звання найкращого бомбардира Ла Ліги. У двох попередніх матчах Ла Ліги він забив 4 голи, в тому числі три в матчі проти Валенсії. 
 
Барселона явно має проблеми з проведенням "сухих" матчів. Господарі майбутньої зустрічі часто пропускають і змогли не допустити цього лише проти таких суперників, як Кадіс чи Лас-Пальмас. В свою чергу Реал Сосьєдад змагається за потрапляння до Ліги Європи, тому не може віддавати бали. Наразі є невеликий відрив від конкурентів у таблиці. 
 
В історії цього протистояння лідирує іспанський гранд, який за ці роки встиг багато разів виграти у цього суперника. На даний момент 9 із 10 попередніх зіграних матчів (з 2020 року) завершилися перемогою каталонців! Винятком із правил є матч у травні 2023 року, коли гравці з Сан-Себастьяна виграли з рахунком 2:1 на Камп Ноу у Ла Лізі. 
 
Барселона має явну перевагу над Реал Сосьєдадом. З 193 матчів аж 114 завершилися її перемогою. Більш того, є великі шанси, що в цій зустрічі вона заб'є свій 400-й гол у матчах з цим суперником! 
 
Зараз баланс складає 193 матчі. 114 перемог Барселони, 37 перемог Реалу Сосьєдад і 42 нічиїх. 
 
 Баланс м'ячів на даний момент є 399:196. 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Барселона: тер Штеген — Кунде, Араухо, Мартінес, Канселу — Лопес, Крістенсен, Гюндоган — Ямаль, Левандовські, Рафінья 

Реал Сосьєдад: Реміро — Одріосола, Ле Норман, Пачеко, Галан — Туррьєнтес, Меріно — Кубо, Мендес, Бекер — Оярсабаль 

Не зіграють: Бальде, Гаві, де Йонг — Меркеланс, Муньйос, Субельдія, Фернандес, Субіменді 

Під питанням: .. — .. 

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ 

прогноз 2:0
Источник материала
Поделиться сюжетом