Ексклюзивна колекція моделей DS Automobiles на честь Антуана де Сент-Екзюпері
Ексклюзивна колекція моделей DS Automobiles на честь Антуана де Сент-Екзюпері

Ексклюзивна колекція моделей DS Automobiles на честь Антуана де Сент-Екзюпері

Бренд DS Automobiles продовжує щорічно представляти свої нові колекції ексклюзивних моделей, наслідуючи традиції світу високої моди. Ці унікальні автомобілі є ідеальним відображенням досвіду та цінностей Бренду DS Automobiles.

Олів’є Франсуа (Olivier François), генеральний директор DS Automobiles:

«З колекцією автомобілів на честь митця Антуана де Сент-Екзюпері, ми демонструємо загадковість душі, що прихована в усіх моделях DS Automobiles та робить їх максимально емоційними. Це проявляється за допомогою нематеріальних речей: поезії та мистецтво, через певні цінності, спільного уявлення та світогляди. Наприклад, для Франції важлива кулінарна культура, пристрасть до краси, увага до деталей – усе це знаходить своє відображення в творах Антуана де Сент-Екзюпері. Водночас, присутній дух подорожей, унікальних досліджень, технічного авангарду – усе це знайшло своє відображення в літаку Concorde, швидкісному поїзді TGV, автомобілі DS 1955 року. Адже це справжні приклади поєднання надзвичайного комфорту, інноваційного дизайну, високих технологій! Саме з таким підходом й була розроблена лімітована ексклюзивна колекція автомобілів DS на честь Антуана де Сент-Екзюпері».

Колекція 2024 року присвячена людині, яка є символом французької історії; людина, яка була одночасно поетом, мандрівником, героєм – це письменник Антуан де Сент-Екзюпері.

Бренд DS Automobiles створив три ексклюзивні моделі, що натхненні відомими творами митця: «Маленький принц», «Південна пошта», «Цитадель», «Нічний політ».

Колекція автомобілів ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY:

три ексклюзивні моделі, натхненні творчістю легендарного французького автора

Колекція на честь Антуана де Сент-Екзюпері, представлена у трьох моделях DS, поєднана спільними цитатами з творів автора-пілота та справжнього шукача пригод. Випуск трьох автомобілів Бренду є вшануванням його пам’яті у 80-ту річницю, коли Антуан де Сент-Екзюпері полишив землю та відправився до зірок.

Кожна модель може запропонувати новий спеціальний колір Night Flight. Це особлива перламутрова фарба: вона складається з пігментів, що створюють тонкі золотисті відблиски, наче зоряне небо на світанку.

Атмосфера всередині кожного автомобіля наче відроджує стиль життя авіаторів першої половини 20-го століття – завдяки оздобленню салону теплою та міцною шкірою Criollo Brown Nappa. Водночас, використання цієї шкіри ілюструє унікальний досвід роботи з ексклюзивними, дорогими, вишуканими матеріалами, чим добре відомий Бренд DS Automobiles. Шкіряне оздоблення додатково підкреслено абсолютно новою технікою вишивки на панелі приладів, що створює враження як від повітряного сліду літака.

Різноманітні внутрішні та зовнішні логотипи-позначення, а також таблички на порогах додатково підкреслюють приналежність кожного автомобіля до ексклюзивної колекції на честь Антуана де Сент-Екзюпері. Ці позначення та логотипи містять цитати або малюнки, взяті з надихаючих творів автора, а також фірмовий підпис Антуана де Сент-Екзюпері. Його ескіз нагадує фюзеляж літака, що чудово перетинається з іншим захопленням легендарного француза – світом літаків. Пропелер посередині уособлює зірку, яка може бути орієнтиром для авіаторів та взагалі всіх мандрівників.

Тьєррі Метро (Thierry Metroz), директор з дизайну Бренду DS Automobiles:

«Коли ми думаємо про Антуана де Сент-Екзюпері, ми думаємо про Маленького принца. Ми всі бачимо образ зірки. Ми надихаємось мріями та образами автора, що знайшло своє відображення на внутрішніх та зовнішніх логотипах автомобілів спеціальної серії. Водночас, ми ретельно попрацювали над інтерпретацією та відновленням малюнків Антуана де Сент-Екзюпері, яким також знайшлось місце».

Щоб відсвяткувати запуск колекції лімітованих автомобілів, першим вісімдесяти європейським клієнтам додатково буде запропоновано сертифікат з іменем зірки.

DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY:

Для тих, хто мандрує, зірки є путівником; Маленький принц (For those who travel, the stars are guides; The Little Prince)

Перша модель у лінійці – автомобіль DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY – містить цитату з книги «Маленький принц» (The Little Prince): всесвітньо відомої фантазійної повісті-казки про гуманізм та одвічні питання людства.

Для забезпечення максимального комфорту, автомобіль DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY пропонує інтер’єр в стилістиці OPERA з високоякісною шкірою Criollo Brown Nappa і спеціальним оздобленням передньої панелі та дверцят. Атласне прострочування малює лінії, що нагадують падаючі зірки, а фірмове перламутрове прострочування тепер виконане в кольорі Terre de Cassel. Шкіряна кришка подушки безпеки надає салону додаткової вишуканості.

На порогах вхідних дверцят нанесено цитату «Для тих, хто мандрує, зірки є путівником» (For those who travel, the stars are guides), взята з твору «Маленький принц». Крім того, поруч розміщено малюнок автора.

Зовні ексклюзивну модель DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY вирізняють елегантні логотипи на передніх дверях та центральні ковпачки Night Flight на легкосплавних 18-дюймових колісних дисках NICE.

Перелік обладнання завершують система безключового доступу та запуску двигуна, підігрів сидінь, а також мультимедійний комплекс DS IRIS SYSTEM з інтегрованою онлайн навігацією та підтримкою технології ChatGPT.

Виступаючи як мульти-енергетична модель, новинка DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY доступна у повністю 100% електричній версії E-TENSE, бензиново-електричному гібридному варіанти HYBRID на 136 к.с., а також з бензиновим двигуном PureTech 130 к.с. або турбодизелем BlueHDi 130 к.с.

Автомобіль DS 3 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY пропонується в трьох кольорах кузова – спеціальний глибокий чорний колір Night Flight, ніжний перлинно-сріблястий колір Crystal Pearl, класичний чорний колір Perla Nera Black – усі варіанти у комбінації з чорним фарбуванням даху.

Уже зараз в Україні представлений DS 3 з різними силовими установками та в різноманітних комплектаціях. Тому можете завітати на онлайн-склад DS Automobiles та ознайомитися з доступними автомобілями.

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY:

Зірки визначають нам справжні відстані; Південна пошта (The stars determine true distances for us; Southern Mail)

Пригодницький і динамічний за своєю натурою, автомобіль DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY натхненний цитатами з твору «Південна пошта» (Southern Mail), першої опублікованої книги автора. Він символізує мужність, свободу, вірність.

Завдяки інтер’єру OPÉRA Criollo Brown з ексклюзивним оздобленням, автомобіль DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY втілює найкращі напрацювання Бренду DS Automobiles. Передня панель оздоблена шкірою з прострочуванням Criollo та Terre de Cassel. Для прикрашання дверей використано декоративні шви Terre de Cassel. Передні сидіння готові запропонувати підігрів та вентиляцію, а також функцію масажу спини.

Як і в інших моделях ексклюзивної серії, на передній панелі салону автомобіля DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY присутній відповідний логотип-напис ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY. На порогах дверцят нанесено цитату «Зірки визначають нам справжні відстані» (The stars determine true distances for us) та малюнок літака.

Оригінальні легкосплавні 19-дюймові колісні диски SEVILLA виконані з ефектом огранки та мають нові центральні ковпачки Night Flight.

Для ексклюзивної версії DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY пропонуються чотири типи силових агрегатів: бензиново-електричний гібрид з можливістю підзарядки E-TENSE 225 к.с., бензиново-електричний гібрид HYBRID 136 к.с., бензиновий двигун PureTech 130 к.с., дизельний двигун BlueHDi 130 к.с.

Автомобіль DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY пропонує вибір з трьох кольорів кузова – спеціальний глибокий чорний колір Night Flight, ніжний перлинно-сріблястий колір Crystal Pearl, класичний чорний колір Perla Nera Black – усі варіанти у комбінації з чорним фарбуванням даху.

Не зволікайте та обирайте власний DS 4 з доступних в Україні. Відкривайте для себе світ французької розкоші разом з унікальним крос-купе, придбавши авто в один клік на онлайн-складі Бренду.

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY:

Це шлях до діалогу між зірками та нами; Мудрість пісків (It is the pathway of dialogue between the stars and us; The Wisdom of the Sands)

Унікальну та стильну версію отримав і флагманський кросовер DS 7. Його версія ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY наче втілює «Мудрість пісків» (The Wisdom of the Sands): потужні та глибокі роботи автора поєднується з потужністю автомобіля DS 7, який створює унікальний, затишний, приватний світ.

Для забезпечення ще більшого комфорту пасажирів, кросовер DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY представляє новий інтер’єр з оздобленням Criollo Brown OPÉRA. Всередині увагу одразу привертає високоякісна шкіра Nappa, що прикрашена контрастною вишивкою Tramontane та перламутровим прострочуванням Terre de Cassel. Логотип-напис «ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY» на передній панелі додатково підкреслює належність автомобіля до ексклюзивної лінійки. А завершують оригінальний образ прописана цитата «Це шлях до діалогу між зірками та нами» (It is the pathway of dialogue between the stars and us) та тематичні ескізи зірочок на порогах передніх дверцят.

Оригінальне прострочування та підлокітники з оздобленням Criollo Brown дарують відчуття додаткової елегантності вишуканому інтер’єру. Кермо повністю оздоблено чорною шкірою Basalt Black, включаючи кришку подушки безпеки. Передні сидіння оснащені підігрівом та вентиляцією, також передбачена функція масажу спини – усе для комфорту водія та пасажира. Аналогічно, як і подвійні вікна, що гарантують максимальний акустичний комфорт.

Зовні новинка виділяється логотипом ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY на дверцятах, а нові кольорові ковпачки колісних дисків Night Flight додатково підкреслюють ексклюзивний характер автомобілів цієї колекції. Надзвичайно привабливі легкосплавні 21-дюймові колеса NEW YORK також мають особливий дизайн та додатково прикрашають кросовер у найбільш потужній повно-приводній версії DS 7 E-TENSE 4×4 360 к.с.

Автомобіль DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY доступний з гібридними бензиново-електричними силовими агрегатами потужністю 360, 300, 225 кінських сил, а також з дизельним двигуном BlueHDi 130 к.с.

Ексклюзивний кросовер DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY пропонується покупцям у чотирьох кольорах: спеціальний глибокий чорний колір Night Flight, ніжний перлинно-сріблястий колір Crystal Pearl, класичний чорний колір Perla Nera Black, насичений світло-синій колір Sapphire Blue.

Уже зараз в українських покупців є можливість обрати власний флагманський кросовер DS 7 серед доступних в Україні. Знаходьте власне авто на онлайн-складі Бренду та насолоджуйтесь французькою розкішшю прямо зараз.

Антуан де Сент-Екзюпері: багатогранний герой, який став легендою

Гуманіст, оповідач, пілот, вчений, митець… Антуан де Сент-Екзюпері став легендою в багатьох відношеннях. Адже з середини 20-го століття, він втілював дух пригод, творчості, співчуття через свої літературні розповіді та повітряні досягнення.

З ранньої юності Антуан де Сент-Екзюпері закохався в небо та нічні сузір’я. Це захоплення авіацією привело його до лав французьких військово-повітряних сил під час лихих років Першої Світової Війни, тим самим підштовхнувши його пристрасть до польотів.

Потім Антуан де Сент-Екзюпері розвивав власну льотну кар’єру як пілот різних авіакомпаній. Його самостійні мандрівки та нічні польоти безмежною пустелею Сахара були плідним джерелом натхнення для його іншої пристрасті – літературної творчості. Подорожі повітрям живили уяву та привели до появи багатьох відомих творів, зокрема «Південна пошта» та «Нічний політ».

Саме з народженням «Маленького принца» в 1943 році, Антуан де Сент-Екзюпері справді підкорив серця у всьому світі. Ця поетична казка, прикрашена його власними ілюстраціями, розповідає епічну історію молодого принца з далекої планети, який зустрічає пілота літака, що застряг у пекучих пісках пустелі. Через пригоди «Маленького принца» автор Антуан де Сент-Екзюпері розглядає універсальні теми, такі як безмежне кохання, дружба та самотність, пошуки сенсу життя. Саме цим автор зачаровував мільйони читачів у всьому світі. Зрештою, повість-казка «Маленький принц» стала найбільш перекладеним літературним твором автора у всьому світі.

Антуан де Сент-Екзюпері брав активну участь у французькому опорі під час Другої Світової війни. Він загинув під час повітряної розвідки 31 липня 1944 року, коли його літак затонув біля узбережжя Середземного моря – а сам автор нарешті відправився до зірок.

Незважаючи на те, що його доля трагічно обірвалася, спадщина Антуана де Сент-Екзюпері продовжує жити завдяки його позачасовій творчості. Як письменник, він витончено вловлює сутність людяності та людський стан, одночасно з цим, втілюючи дух пригод й хоробрості. Його життєва філософія, що випливає зі сторінок «Маленького принца», все також через багато років знаходить відгук серед геть різних читачів, тим самим підкреслюючи важливість незмінних цінностей життя – важливість любові та дружби, різноманіття світу навколо нас. Антуан де Сент-Екзюпері, безсумнівно, залишається безсмертним символом прагнення людства доторкнутися до зірок.

Натхнення цього французького легендарного автора й спільна пристрасть до мрійливих пригоди допомогли поєднати зусилля Бренду DS Automobiles та організації Saint Exupéry d’Agay Estate, що зараз представляє інтереси спадкоємців і правовласників творів Антуана де Сент-Екзюпері. Саме так вдалось створити колекцію автомобілів DS ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY. Плідна співпраця подарувала три ексклюзивні моделі, кожна з яких розповідає власну історію з цитат відомих творів автора Антуана де Сент-Екзюпері.

Нагадаємо, що уже зараз Новий DS 3, Новий DS 4, Новий DS 7 доступні українським покупцям у найрізноманітніших версіях – дізнайтесь більше на офіційному сайті DS Automobiles в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом