Мовчунка Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина - деталі
Мовчунка Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина - деталі

Мовчунка Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина - деталі

Надія Мейхер створила свій бренд одягу і взяла прізвище чоловіка-росіянина.

Українська співачка Надія Мейхер, яка зараз мовчить про війну в Україні, взяла прізвище чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева.

Зазначимо, Уржумцев працює у сфері моди і в його володінні 1000 бутіків з одягом у країні-окупанті Росії, яка почала криваве вторгнення в Україну. Михайло, до речі, хвалився, що після відходу зарубіжних брендів з російського ринку, його справи пішли значно краще.

На своїй сторінці в соцмережах, Мейхер спочатку "почистила" пости після того, як раніше з'явилися чутки, що співачка втекла до РФ, і почала публікувати інформацію лише про бренд свого одягу. Де саме базується бізнес артистки достеменно невідомо, проте на позначках геолокацій найчастіше з'являлися Іспанія, Німеччина та Україна. Нині ж Надія видалила всі пости на своїй сторінці.

Хто така Надія Мейхер?

Надія Мейхер - українська співачка, акторка кіно, телебачення і мюзиклів, телеведуча, продюсерка, поетеса і дизайнерка. Екс-солістка українського жіночого поп-гурту "ВІА Гра".
У 2014 році після початку війни в Україні Мейхер заявила, що сподівається на мирне розв'язання "конфлікту", оскільки вважає "росіян і українців братніми народами". Також наголошувала на тому, що "вона є аполітичною".
Обранець співачки - російський бізнесмен Михайло Уржумцев. Він є гендиректором компанії Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі, яка продовжує співпрацювати з країною-агресором РФ. Раніше чоловік заявляв, що сподівався, що "до осені 2022 року бізнес остаточно стане на ноги і оговтається від тиску санкцій".

Надія Мейхер - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Мейхер показала сонячний середземноморський образ. Вона виклала фото, де позує в жовтій сукні в сільському стилі.

А також відомий фотограф Аліна Квітка розсекретила, де зараз перебуває колишня солістка "ВІА Гра"Надія Мейхер, яка одружена з російським бізнесменом.

Источник материала
Поделиться сюжетом