Тренди літнього сезону: стилістка розповіла, які речі варто додати до свого гардероба
Тренди літнього сезону: стилістка розповіла, які речі варто додати до свого гардероба

Тренди літнього сезону: стилістка розповіла, які речі варто додати до свого гардероба

Плануючи покупку трендових речей на літо, перш за все дізнайтеся, які речі будуть переважати та зверніть увагу на те, що запропонували світові дизайнери для цього сезону.

Тренди літа 2024

Стилістка Яна Платонова визначила добірку речей, які зараз є гарячими трендами. Спробуйте додати ці речі до свого гардероба, щоб залишатися стильними.

Мініспідниця з воланами

Такий фасон спідниці є доволі актуальним на літню пору року. Влітку вона гарно комбінується з будь-яким верхом та взуттям. В доповнення до оздоби можуть бути мереживні вставки.


Актуальні речі на літо 2024 / Фото з інстаграму Яни Платонової

Масивні сережки

Акцентні сережки є гарячим трендом, які зроблять особливим навіть найпростіші образи. Стилістка навела навіть приклади кількох сережок, які є найактуальнішими цього сезону.


Модні речі на літо 2024 / Фото з інстаграму Яни Платонової

Прозоре взуття

Влітку неймовірно популярним стане взуття з тонкої сітки. Найкраще виглядають варіанти балеток Мері Джейн з ремінцем. На нозі вони мають доволі мінімалістичний та красивий вигляд.


Трендові речі на літо 2024 / Фото з інстаграму Яни Платонової

Топи з воланами

Такі топи були в моді понад 10 років тому. Особливо модними вони були в нульових і лише цього року повертаються до списку трендових елементів гардероба. Стилістка радить обирати подовжені варіанти топів, які нагадуватимуть туніку.


Красиві речі на літо 2024 / Фото з інстаграму Яни Платонової

Бермуди

Такий фасон шортів все ще залишається актуальним, тому обирайте класичні варіанти вище колін та поєднуйте з футболками чи майками.


Стильні речі на літо 2024 / Фото з інстаграму Яни Платонової

Щодо цікавих речей, які увійшли в моду цього року – штани-саронг. Це гібридний виріб, який поєднав у собі все найкраще від штанів та спідниць. Такі штани вважаються втіленням вишуканості, елегантності та комфорту. Як їх носити – читайте в нашому матеріалі.

Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом