Похований живцем чоловік 4 дні пролежав у могилі: його викопали та дивом врятували
Похований живцем чоловік 4 дні пролежав у могилі: його викопали та дивом врятували

Похований живцем чоловік 4 дні пролежав у могилі: його викопали та дивом врятували

На опублікованих кадрах можна побачити, як чоловіка похилого віку витягують з імпровізованої могили.

62-річного чоловіка з Молдови, якого поховали живцем, врятували аж через 4 дні. Його відчайдушні крики про допомогу, що долинали з-під землі, почули поліціянти, що приїхали за викликом неподалік. Про це повідомляє Politia RM.

Правоохоронці приїхали в село Устія, що на північному заході Молдови, щоб розслідували смерть 74-річної жінки, яку родичі знайшли без ознак життя. Під час обшуку в будинку 18-річного підозрюваного у її вбивстві поліціянти почули крики про допомогу, що лунали неподалік.

На кадрах, оприлюднених в середу, 15 травня, можна побачити, як чоловіка похилого віку витягують з імпровізованої могили. Він був при тямі, але мав рану на шиї.

Потерпілий розповів поліції, що в суботу вони з хлопцем, підозрюваним в убивстві, розпивали алкоголь, а потім між ними спалахнула суперечка. Підліток начебто напав на нього з ножем, після чого замкнув у імпровізованому підвалі й поховав живцем, засипавши вхід землею.

На кадрах, оприлюднених в середу, 15 травня, можна побачити, як чоловіка похилого віку витягують з імпровізованої могили
Фото: колаж Фокус

Поліціянти вважають, що підліток убив пенсіонерку, яка виявилась його родичкою, наступного дня. Підозрюваного в стані алкогольного сп'яніння арештували у його ж будинку. Під час допиту він давав "плутані" і "непослідовні" свідчення.

Прокуратура продовжує вести розслідування за фактом замаху на вбивство однієї людини та вбивства іншої. Якщо юнака визнають винним, йому загрожує довічне ув'язнення.

Врятованого з-під землі чоловіка госпіталізували до найближчої лікарні.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про 90-річну бразилійку Норму Сілвейру да Сілву, яка потрапила у заголовки мас-медіа після "воскресіння з мертвих". Медики з лікарні Сан-Хосе у Великому Флоріанополісі констатували її смерть від інфекції 25 листопада об 23:40. Після чого тіло жінки доправили у крематорій, де один з працівників випадково помітив, що вона насправді жива.

Крім того, в Еквадорі під час власних похоронів ожила 76-річна жінка, яка була оголошена в лікарні мертвою. Очевидці розповідають, що "покійниця" почала стукати зсередини труни.

Теги по теме
полиция Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом