"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз
"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз

Астролог Влад Росс розповів про завершення війни в Україні та який удар може завдати ЗСУ по окупантах.

Війна завершиться в Україні моментально, коли ЗСУ зможуть завдати потужного удару по РФ. Як розповів у прогнозі астролог Влад Росс, найближчим часом Україні варто відстояти свої території.

"Марс зараз входить у знак Овна, це означає, що військові дії будуть тільки посилюватися. Ніякого перемир'я в найближчий місяць не бачу. Коли Марс переходить у Телець, це буде в середині червня, тоді можна буде говорити про "перемир'я". Але в найближчий місяць, до середини червня, буде важко. Марс - це символ війни, військових дій, буде щось кровопролитне і жахливе", - каже астролог Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

За прогнозом астролога, війна на виснаження РФ може добре вплинути на завершення бойових дій.

"Україні головне зараз зміцнитися. Виснажувати окупантів. Війна на виснаження дуже інтенсивна", - каже він.

Астролог Росс зазначив, що Україні потрібно знищити, щоб виграти війну.

"Знищувати і далі НПЗ. Україна зараз уже набагато більше домоглася, ударами по Криму і НПЗ, ніж усі санкції США і Європи проти Російської Федерації. Ми завдали РФ набагато більше економічної шкоди, ніж ці санкції. Все йде до того, яким чином треба свого ворога знищувати. Війна може дуже швидко закінчиться, якщо ми знищимо термінал нафти в Новоросійську. Росії просто не буде на що воювати", - додав він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом