16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Піду втоплюся": легендарну пісню Миколайчука переспівали відомий репер та поп-зірка
"Піду втоплюся": легендарну пісню Миколайчука переспівали відомий репер та поп-зірка

"Піду втоплюся": легендарну пісню Миколайчука переспівали відомий репер та поп-зірка

Для всіх наших дорогих читачів, котрі із задоволенням слухають гарну музику, є дуже цікава історія. А якщо казати відверто, то це навіть легендарна історія. Важко уявити кінець 80-х та 90-ті без артиста Андрія Миколайчука та його неформальних пісень.

Пісні Андрія, які були створені в іронічному стилі, співала вся країна, це такі композиції: "Підпільник Кіндрат", "Отаман", "Хмара", і звісно "Піду втоплюсь...". І до речі, ось цю "Піду втоплюсь у річці глибокій" у Польщі свого часу заспівав навіть Максим Галкін.

А тепер вийшов рімейк легендарного треку, його виконали Андрій Заліско та репер Хас. Кліп доступний для перегляду на YouTube.

"У 1989 я був присутнім на фестивалі "Червона рута" як глядач. І тоді однією з найяскравіших пісень на фесті була "Піду втоплюся...". За кілька днів вона стала справжнім хітом нової країни. Вже тоді я зрозумів, що популярна українська музика може бути класною і добре звучати рідною мовою. Я нескінченно вдячний Андрію Миколайчуку за дозвіл записати по-новому і виконувати цей хіт. Хоча багато виконавців без будь-якого дозволу виконують цей шлягер і це прикро.

Андрій Миколайчук, фото: life.pravda.com.ua

Щоб додати різноманітності та сучасності до цього треку, артист запросив свого колегу — репера Хаса. Він написав текст за якихось 15 хвилин.

Андрій Заліско та ХАС, скріншот: YouTube

"І вийшло дуже драйвово!" - ділиться співак Заліско.

Раніше повідомлялося, Дантес згадав, як розчарувався у мамі через одне фото: "За що вона так зі мною?".

Також, мама Джастіна Бібера зізналася, що скоро стане бабусею: "Так довго чекала...".

Источник материала
Поделиться сюжетом