2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Україні продають квартири площею з комору: як виглядає найменше та найдешевше житло
В Україні продають квартири площею з комору: як виглядає найменше та найдешевше житло

В Україні продають квартири площею з комору: як виглядає найменше та найдешевше житло

В Україні найменша квартира, яку продають на ринку нерухомості, має площу в 10 квадратів. Смартжитло в Тернополі, Одесі, або інших обласних центрах можна купити за 10-15 тис. доларів. На відміну від кімнат чи комунальних квартир, на малій площі має бути і кухня, і санвузол, і місце для сну.

Як йдеться на сайті популярного порталу нерухомості, в Україні продають більше 300 квартир, площа яких менша за 15 квадратних метрів. Найменша квартира має площу в 10 квадратів.

В Тернополі за 15 тис. доларів продають квартиру загальною площею близько 12 квадратів. Житло знаходиться на першому поверсі 5-поверхівки. Житло продається разом з меблями, на вікнах встановлені ґрати. Умивальник знаходиться фактично біля вхідних дверей.

"Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І. Блажкевич. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5 м2, площа кімнати 7,6 м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері", – йдеться в оголошенні.

Найменшу квартиру в Україні продають в Одесі. Це квартира площею 10 квадратів, яка коштує 10 тис. доларів. В квартирі немає кухні, є невеликий стіл, холодильник, можливість використовувати електричні кухонні прилади. Житло знаходиться на першому поверху 16-поверхівки.

"Гарна своя окрема смартквартира на 7 станції Великого Фонтану. Квартира невелика, але повністю окрема, все необхідне є... В квартирі є все необхідне для проживання однієї людини", – йдеться в оголошенні.

Як повідомляв OBOZ.UA, тим часом в Одесі продають квартиру-пентхаус за 3 млн доларів. У ній є 8 кімнат, що розташовані на трьох рівнях. Усі вони з краєвидом на море та узбережжя. Продавець стверджує, що квартира є "ідеальним аналогом приватного будинку".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом