Загадкова маска натякає на Spyro 4: Toys for Bob підтвердили майбутній реліз
Загадкова маска натякає на Spyro 4: Toys for Bob підтвердили майбутній реліз

Загадкова маска натякає на Spyro 4: Toys for Bob підтвердили майбутній реліз

Компанія Toys for Bob підтвердила майбутній випуск Spyro 4, опублікувавши тизер у вигляді одного зображення. Ця подія стала реакцією на недавнє твердження блогера Гая Е, який повідомив про створення нової гри Spyro на заході PAX East 2024.

Незважаючи на відсутність офіційних підтверджень, схоже, що цей анонс має підстави, оскільки Toys for Bob нещодавно змінили дизайн свого веб-сайту, замінивши його на ілюстрацію, що нагадує племінну дерев'яну маску.

Про це повідомляє GameRant.

Spyro / фото: GameRant

Вивчивши вихідний код веб-сайту користувач Reddit виявив, що файл зображення має назву "TFB_LogoVector_TikiMask-purple". Ця назва вказує на використання маски Тікі, яка натхнена полінезійськими, мікронезійськими та меланезійськими культурами та є частиною світу Spyro: Year of the Dragon.

Тізер із фіолетовою маскою завантажили на сайт Toys for Bob у період з 12 по 15 травня, але студія не робила жодних офіційних заяв на своїх соціальних каналах.

Spyro / фото: PlayStation

Враховуючи відділення Toys for Bob від Activision та їхнє прагнення до незалежності, джерело вважає, що нова гра Spyro 4 буде розроблена у співпраці з колишньою материнською компанією.

Цей анонс Spyro 4 викликав інтерес у фанатів, оскільки після останньої частини серії, випущеної у 2008 році, про франшизу було мало новин.

Слід зазначити, що трилогія Spyro Reignited 2018 отримала визнання критиків, але Spyro 4 буде оригінальною грою, що представляє новий розділ в історії цього персонажа.

Источник материала
Поделиться сюжетом