16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жарти про мобілізацію та незвичний подарунок. Концерт Макса Барських у Києві
Жарти про мобілізацію та незвичний подарунок. Концерт Макса Барських у Києві

Жарти про мобілізацію та незвичний подарунок. Концерт Макса Барських у Києві

У столичному «Палаці спорту» 17 травня відбувся концерт українського співака Макса Барських «Зорепад. На біс». Як і попередній виступ 1 грудня він мав благодійний характер. Кошти з концерту будуть спрямовані на потреби українських захисників.

Макс Барських виконав зі сцени треки з україномовного альбому «Зорепад» та оновлені пісні-бестселери, випущені за 15-річну кар'єру: «Тумани», «Береги», «Подруга-ніч», «Хай буде весна» та інші. 

9 фото
Макс Барських зібрав повний зал у столичному Палаці Спорту
фото: glavcom.ua

Макс Барських подякував українським захисникам, завдяки яким став можливий концерт, а також громадянам, які залишаються в Україні у складний для країни час.

Не обійшлося без курйозних випадків. Так, хтось із шанувальників кинув на сцену Максу Барських незвичну іграшку – м’якого карася, що неабияк розвеселило співака. «Це залишу собі, я таке люблю», – сказав він.

Також Макс Барських вирішив трохи пожартувати на тему мобілізації, нові правила якої почали діяти від 18 травня. «Скільки хлопців в залі сьогодні. Сміливі. Останній день до нового закону (концерт відбувся напередодні, – «Главком»). Всі трошки «на стрьомі». Якщо чесно, я також», – сказав співак.

Зазначимо, Макс Барських записав акустичну версію треку «Замало». Відео вже набрало більше ніж 1 мільйон переглядів у соцмережах і має всі шанси побити рекорди пісні «В твоїх очах» та супер хіта «Зорепад».

Макс Барських зізнався, що на початку повномасштабного вторгнення йому погрожували політики з Росії, але він продовжував висловлювати свою позицію. Про це співак розповів ведучому Олексію Суханову.

Источник материала
Поделиться сюжетом