2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наречена у день весілля втратила коханого, а через роки почула правду про його таємне життя
Наречена у день весілля втратила коханого, а через роки почула правду про його таємне життя

Наречена у день весілля втратила коханого, а через роки почула правду про його таємне життя

Правда виплила, коли Кейтлін Палм'єрі натрапила на некролог, присвячений померлому чоловікові в Instagram.

35-річна Кейтлін Палм'єрі з Нью-Йорка (США) у день свого весілля дізналась про смерть нареченого. У 33-річного Еріка перед урочистою церемонією стався серцевий напад. На жаль, лікарям не вдалось врятувати йому життя. Про цю трагічну історію написало видання New York Post.

Кейтлін була у відчаї та впала у депресію, аж поки через роки не розкрила брудні таємниці подвійного життя коханого. Як з’ясувалося, Ерік, який працював фінансовим консультантом, понад рік перед смертю зраджував її з іншою жінкою.

"Я хотіла вибухнути від злості. Відчувала, що опинилася в емоційній пастці та не могла нікуди втекти. Відчайдушно чекала, що хтось скаже мені, що це брехня, але в глибині душі я знала, що ні", — поділилася Палм'єрі.

Правда виплила, коли Кейтлін натрапила на некролог, присвячений померлому чоловікові в Instagram, який за описом дуже нагадував Еріка. Спочатку вона не надала тому особливого значення, бо вирішила, що це просто випадковість: дві різні жінки згадують двох різних померлих чоловіків з однаковим ім'ям та датою народження. Однак, зв'язавшись з авторкою скорботної історії, почула правду та була шокована.

Кейтлін Палм'єрі зі своїм нареченим
Фото: Kaitlin Palmieri/Instagram

"Він зустрічався з іншою жінкою від березня 2019 року. Останні повідомлення сексуального змісту, якими вони обмінювалися, були огидними. Ерік надіслав їх за сім днів до весілля", — розповіла Палм'єрі.

Неназвана коханка засипала наречену скриншотами текстових повідомлень, доводячи правдивість інтрижки, яка почалася всього за сім місяців до того, як наречений освідчився їй.

До цього моменту Кейтлін вірила, що обранця їй послали небеса, аби дати другий шанс на кохання. Адже своє першу любов, бойфренда Майка, вона втратила у 2015 році. Хлопець послизнувся у водоймі під час святкування її дня народження, знепритомнів і помер через шість днів.

Після смерті нареченого американка була змушена покинути їхню спільну квартиру в Асторії (Квінз) та повернутися додому на Лонг-Айленд, де лікується від депресії, тривоги та посттравматичного стресового розладу.

Ерік зустрічався з іншою жінкою від березня 2019 року
Фото: Kaitlin Palmieri/Instagram

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що пасажири авіакомпанії British Airways поскаржились на пару закоханих, яка начебто займалась любовними іграми, попри те, що поруч були сім’ї з маленькими дітьми. Очевидці стверджують, що пара "займалася цим", поки авіалайнер British Airways пролітав над Ірландським морем.

Крім того, 63-річна Шеріл Макгрегор, яка перебуває у романтичних стосунках з 26-річним Кораном, оголосила на своїй сторінці у TikTok, що скоро стане матір’ю. Незвична пара заявила, що чекає спільну дитину, попри те, що у них 37-річна різниця у віці.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом