2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ракета летіла на Київ: в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу
Ракета летіла на Київ: в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу

Ракета летіла на Київ: в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу

Існує загроза атаки, всіх просять перебувати у укриттях

Після нічної атаки дронами у частині областей України знову оголошено сигнал повітряної тривоги. Це пов’язано із загрозою застосування балістики з боку російських загарбників.

У моніторингових Telegram-каналах повідомили, що було зафіксовано ціль на Київську область. Проте вже за кілька хвилин вона припинила існування.

Крім того, було помічено цілі на Полтавщину та Сумщину, але вже незабаром вони також припинили існування. Небезпека обстрілу все ще залишається.

У зв’язку з загрозою атаки з боку окупантів, усіх людей, у чиїх областях зараз оголошено тривогу, просять залишатися в безпечних місцях до відповідного розпорядження.

За інформацією голови Харківської ОВ Олега Синєгубова, об 11:03 у Харкові пролунав вибух.

"Зафіксовано удари у Харківському районі. За попередньою інформацією, є постраждалі. Дані уточнюються. Загроза повторних ударів залишається", — йдеться у повідомленні.

Російські окупанти потрапили за місцем літнього відпочинку у Малоданілівській громаді Харківської області. Про це пише "Суспільне. Харків", посилаючись на слова голови громади Олександра Гололобова.

Усі поранені – цивільні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 9 травня російські загарбники атакували Одеську та Миколаївську області. Відомо, що внаслідок влучення БпЛА типу "Shahed 136/131" частково зруйновано будівлю у Миколаївській області.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны