2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жодного кроку до старості: 61-річна Демі Мур оголила плечі
Жодного кроку до старості: 61-річна Демі Мур оголила плечі

Жодного кроку до старості: 61-річна Демі Мур оголила плечі

Зірка "Солдата Джейн" була чарівною цієї неділі

Американська актриса та модель Демі Мур, очевидно, не збирається старіти. Знаменитість вже є бабусею, проте час, проведений з онукою від старшої дочки Румер Вілліс, лише надає актрисі життєвих сил та чарівності.

У неділю, 19 травня, Демі Мур (повне ім’я зірки — Деметрія) була присутня на виступі в Американському павільйоні на 77-му щорічному Каннському кінофестивалі, що у Франції. Там зірка фільмів "Привид" і "Солдат Джейн" постала перед фотографами у стильній чорній сукні та з власним песиком на руках — чихуахуа на прізвисько Пілаф, якого їй подарувала її дочка Талула.

Демі продемонструвала струнку фігурку в елегантному вбранні без бретелей, яке вона поєднала із чорними туфлями на плоскій підошві. Актриса розпустила своє довге волосся, а сам образ доповнила стильними сонцезахисними окулярами та парою маленьких срібних сережок-кілець.

Фото: Getty Images

Варто додати, що Демі Мур вперше за 27 років з’явилася на Каннському кінофестивалі. Востаннє актриса була в Каннах 1997 року на прем’єрі фільму "П’ятий елемент" разом із тодішнім чоловіком Брюсом Віллісом, який зараз бореться з лобово-скроневою деменцією.

Фото: Getty Images

Нещодавно ми писали, що тяжкохворий Брюс Вілліс зворушив мережу фото з онукою. На його обличчі було видно щиру радість. Мати малечі, актриса Румер Вілліс, нещодавно похвалилася стрункою фігурою через рік після народження дитини.

Источник материала
Поделиться сюжетом