У Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом
У Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом

У Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом

У Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом - проїзд вулицею Полярною естакадою через Богатирську.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Відкрили рух новим шляхопроводом на Оболоні – проїзд вулицею Полярною естакадою через Богатирську. Роботи на цьому важливому інфраструктурному обʼєкті розпочали в червні 2023 року. Довжина шляхопроводу – 125 метрів. Будівельники в стислі терміни встановили опори шляхопроводу. Змонтували 72 балки прогонових будов. Облаштували підземний пішохідний перехід. Встановили сучасне освітлення. Як і на всіх нових об’єктах, тут облаштовують велодоріжки», - йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що повністю завершити роботи на об’єкті, відкрити рух зʼїздам зі шляхопроводу планується до осені цього року. Крім того, за його словами, планується відремонтувати підходи до розв’язки та встановити пандуси підземного переходу.

«Встановлять на обʼєкті й нові зупинки громадського транспорту. Здійснять монтаж контактної мережі тролейбуса та благоустрій території», - додав Кличко.

Як повідомлялося, нову розв’язку на перетині вулиць Богатирська та Полярна в Києві почали будувати влітку минулого року. Очікується, що введення її в експлуатацію дозволить суттєво розвантажити трафік на Оболоні.

Фото: Телеграм Віталій Кличко

Теги по теме
Киев Виталий Кличко Транспорт Дороги
Источник материала
loader
loader