3 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Не дебіли": перший чемпіон UFC з РФ здивувався перемозі Усика над Ф'юрі
"Не дебіли": перший чемпіон UFC з РФ здивувався перемозі Усика над Ф'юрі

"Не дебіли": перший чемпіон UFC з РФ здивувався перемозі Усика над Ф'юрі

Перший російський чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Олег Тактаров пояснив перемогу Олександра Усика (22-0, 14 КО) над Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) наслідком переваги українця у фізичній готовності. Ексспортсмен зізнався, що наш співвітчизник його сильно здивував.

Про це Тактаров заявив в інтерв'ю порталу Sport24. Росіянин також розкритикував Ф'юрі за поведінку в рингу, коли британець опускав руки за спину і кривлявся, а також додав, що сам поєдинок подарував уболівальникам феєричне шоу та показав високий інтелект суперників.

"У першому раунді ми бачили Усика у ролі самого Ф'юрі, а Тайсон весь бій зображував із себе Мухаммеда Алі, ким він і не є. Чесно, Усик був функціонально готовий набагато краще за Ф'юрі – британець не пройшов той тренувальний табір, який пройшов українець. Якщо Сашко готовий битися 18 раундів, то Тайсон вже видихся на восьмому. Ніхто на це не очікував, але українець по ногах просто переграв британця. Але бійці нам показали чудове шоу, яке всім сподобалось. Цей бій показав, що обидва боксери не дебіли з однією звивиною", – сказав Тактаров.

Раніше росіянин, який розповідав небилиці про нашу країну, видав маячню про те, що Усик не може вважатися легендою боксу через свою патріотичну позицію.

Усик здобув перемогу над Ф'юрі роздільним рішенням суддів – 115:112, 113:114, 114:113. Тайсон також висловив бажання відвідати Україну.

Рішення рефері Марка Нельсона зафіксувати нокдаун Тайсону викликало критику з боку експертів. У той же час стало відомо про маловідоме правило, яким скористався рефері.

Українця за підсумками бою було відсторонено від боксу з медичних причин. Він був госпіталізований після поєдинку. Промоутер Олександр Красюк розповів про деталі травми щелепи українця.

Усик буде позбавлений пояса Міжнародної боксерської федерації (IBF), який вже 1 червня розіграють Філіп Хргович (17-0, 14 КО) та Даніель Дюбуа (20-2, 19 КО). В результаті українець перестане бути абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Це рішення розлютило Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, Тайсон Ф'юрі розповів, що його найбільше втішило в бою з Олександром Усиком. Також було опубліковано нове відео нокдауну британця у бою з українцем. У Англії заговорили у тому, що Циганський король завершить кар'єру після поразки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом