61-річна Демі Мур розповіла про відверту сцену в новому фільмі
61-річна Демі Мур розповіла про відверту сцену в новому фільмі

61-річна Демі Мур розповіла про відверту сцену в новому фільмі

На 77-му Каннському кінофестивалі акторка активно рекламує картину "Речовина". Режисеркою фільму стала Коралі Фаржа.

61-річна американська акторка Демі Мур розповіла про враження від зйомок у відвертій сцені. Про це пише Variety.

Колишня дружина Брюса Вілліса виконала головну роль у картині Коралі Фаржа "Речовина". Демі зобразила інструкторку з фітнесу у віці, яка захотіла повернути собі молодість, тому випила спеціальну таблетку. Оновлену Демі Мур зіграла донька Енді Мак-Давелл Маргарет Квеллі.

Наостанок перед перетворенням Мур постає на екранах повністю оголеною. Акторка зізналася, що їй сильно домогла підтримка Квеллі в цей момент.

"Це був дуже вразливий досвід, який потребував великої чутливості та довгих розмов про те, чого ми намагалися досягти. У мене був чудовий партнер, з яким я відчувала себе у повній безпеці. Ми легковажно ставилися до того, що відбувається, і розуміли, наскільки абсурдними є ті чи інші моменти. Але зрештою ми впоралися", — розповіла багатодітна мама, додавши, що відчувала довіру.

Новий фільм з Демі Мур

На фотоколі свого нового фільму у рамках Каннського кінофестивалю-2024 Демі зʼявилася в чорній лаконічний сукні з акцентним декольте та поясом. До вбрання зірка екрану додала сонцезахисні окуляри, розкішні прикраси та розпустила волосся. Традиційно акторка взяла із собою домашнього улюбленця — песика Пілафа.

Демі Мур у Каннах

Нагадаємо, Демі Мур вигуляла улюбленого песика Пілафа на Лазуровому узбережжі Франції.

Також Фокус писав про зізнання доньки Демі Мур про те, що в їхній родині часто ходили оголеними.

Теги по теме
фильм актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом