16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Георгій Біркадзе назвав досягнення і провали 5-річного президентства Зеленського
Георгій Біркадзе назвав досягнення і провали 5-річного президентства Зеленського

Георгій Біркадзе назвав досягнення і провали 5-річного президентства Зеленського

Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Те, що ми сьогодні маємо Patriot, що ми маємо зброю, що ми маємо гаубиці, танки тощо – це підтримка нашого президента, тому що він особисто займається цими питаннями, я це особисто знаю. Так, тут є мінус, він менше звертав увагу на те, що всередині країни, але на міжнародній арені ми бачимо, що він дуже потужно показує свою роботу, і я вважаю, що це його досягнення», - зазначає Георгій Біркадзе.

Також він відзначає, що президент вдало зробив Умєрова міністром оборони, а Камішина – міністром стратегічної промисловості, ці люди показують ефективну роботу, і нас ВПК сьогодні стрімко розвивається, Україна виробляє в рази більше зброї, ніж до повномасштабного вторгнення. За словами експерта, досягненням президенства Зеленського також можна назвати «Дію», і наші біженці чітко побачили переваги цього додатку над європейською бюрократією.

«Але я вважаю, що в деяких моментах президент помилився. Він і його команда вважали, що потрібно брати людей випадкових, і вони будуть працювати на державу, вони будуть зацікавлені. Але ми побачили, що, на жаль, це не так. Повинні бути обов'язково люди на своїх місцях», - зауважує Георгій Біркадзе.

На його думку, серед мінусів і недоліків можна також назвати фахівців, які оточують Зеленського, на цих посадах потрібні потужніші люди. Зокрема, додає експерт, це стосується і депутатів, які пропускають сесії і взагалі не з’являються у Верховній Раді.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны