Недорогого суперника VW Golf від Honda показали на свіжих фото
Недорогого суперника VW Golf від Honda показали на свіжих фото

Недорогого суперника VW Golf від Honda показали на свіжих фото

У знаменитого VW Golf з'явився новий недорогий суперник. Японська Honda Civic зазнала модернізації для 2025 модельного року. Практичний автомобіль звичного формату показали на нових фото в мережі після офіційної прем'єри.

OBOZ.UA нагадує, що модель Honda Civic 2025 у кузовах хетчбек та седан будуть позиціонувати у тому числі як суперника Toyota Corolla та Skoda Octavia зі стильним дизайном та сучасним оснащенням.

Ми бачимо акуратні зміни у знайомому дизайні. Передня світлотехніка набула суворого виконання. Це надає машині різкого, агресивного і "насупленого" вигляду – сміливо і незвично, хоча світлотехніка в цілому збереглася без кардинальних змін.

Дизайнери надали нових штрихів бамперам. Особливо передній бампер став більш агресивним з великим повітрозабірником і новою фальшрадіаторною решіткою.

У моторній лінійці є бензиновий двигун об'ємом 2 л на 158 к.с. Є й гібридна Honda Civic Hybrid потужністю 200 к.с. Ціна Honda Civic ще не оголошена. Але відомо, що за топовий гібридний варіант проситимуть менше 30 000 доларів.

Раніше OBOZ.UA показував недорогий рамний позашляховик Kia, який перестануть продавати після 16 років виробництва.

Источник материала
Поделиться сюжетом