Укрзалізниця замінила постіль у пасажирських вагонах і підняла її ціну
Укрзалізниця замінила постіль у пасажирських вагонах і підняла її ціну

Укрзалізниця замінила постіль у пасажирських вагонах і підняла її ціну

Укрзалізниця оновила постільну білизну у пасажирських поїздах та підвищила вартість користуванння нею.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АТ “Укрзалізниця”.

Як зазначили у товаристві, вперше за п’ять років буде проіндексовано вартість постільної білизни у пасажирських поїздах.

Починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).

Перед підвищенням вартості послуги Укрзалізницязавершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення.

Крім того, перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, а й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та відчутно підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції.

“Попри продовження повномасштабної агресії ворога Укрзалізниця працює над покращенням сервісу для пасажирів. Зокрема, компанія розвиває власний додаток, програму лояльності, дитячі та безбар’єрні простори”, - зауважили у акціонерному товаристві.

Також Укрзалізниця утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця цьогоріч відновила понад сім тисяч вантажних вагонів.

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
loader
loader