16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Гри престолів" Момоа після розлучення показав нову кохану
Зірка "Гри престолів" Момоа після розлучення показав нову кохану

Зірка "Гри престолів" Момоа після розлучення показав нову кохану

Відомий голлівудський актор Джейсон Момоа після розлучення з дружиною закрутив новий роман і вперше показав свою обраницю

Відомий голлівудський артист з "Гри престолів" і дилогії "Аквамен" Джейсон Момоа вперше після оголошення про шлюборозлучний процес з акторкою і моделлю Лізою Боне закрутив новий роман - з акторкою Адрією Архоною. На своїй сторінці в Instagram зірка Голлівуду опублікував спільні фото з дівчиною, які були зроблені під час їхньої подорожі до Японії.

На одному зі знімків вони позували за спільною вечерею. На світлині актор ніжно обіймає свою кохану. А на іншому знімку пара мило позувала на тлі водойми.

"Японія, ти - мрія, що збулася, ти підкорила мене", - підписав знімки Момоа.

До того протягом 17 років Джейсон Момоа перебував у стосунках і шлюбі з актрисою Лізою Боне. На початку цього року подружжя розпочало процес розірвання шлюбу. Але насправді пара розійшлася з жовтня 2020 року. У них є двоє спільних дітей - донька Лола та син Накоа-Вулф.

Хто такий Джеймон Момоа?

Джозеф Джейсон Намакеаха Момоа (Джозеф Джейсон Намакеаха Момоа) - американський актор, режисер, сценарист і продюсер гавайського походження. Прославився ролями войовничих героїв у фантастичних бойовиках і фентезі, таких як "Конан-варвар", "Гра престолів", "Аквамен", "Зоряна брама: Атлантида", "Форсаж 10", "Форсаж 11", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше ексдружина нардепа Миколи Тищенка, блогерка і бізнесвумен Алла Барановська, поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям через які не може ходити сама майже місяць.

Також "Хюррем з Пишного століття", турецько-німецька акторка та модель Мер'єм Узерлі, зганьбилася пропагандистською вечіркою на День народження молодшої доньки.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Источник материала
Поделиться сюжетом