16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Аналітик спрогнозував зростання біткоїна на 50% найближчим часом
Аналітик спрогнозував зростання біткоїна на 50% найближчим часом

Аналітик спрогнозував зростання біткоїна на 50% найближчим часом

Трейдер, відомий кількома влучними прогнозами щодо криптовалютного ринку, вважає, що біткоїн готується до масштабного прориву.

Аналітик Дейв Хвиля повідомив своїм 146 500 підписникам на платформі соціальних мереж X, що BTC може слідувати бичачій моделі торгівлі в діапазоні перед тим, як досягти приблизно 50% зростання. Дивлячись на свій щоденний графік, трейдер припустив, що біткоїн друкує бичачий патерн megaphone, з двома вищими цінами і двома нижчими, і може злетіти приблизно до $ 109 500.

Аналітик також каже, що мінімуми цін в торгових діапазонах ВТС, рівні корекції Фібоначчі 0,382. Це формує лінію тренду, яка виступає як підтримка з кінця 2023 року.

Дейв Хвиля проаналізував графік TOTAL2, який трейдери використовують для відстеження ринків альткоїнів, оскільки він вимірює загальну ринкову капіталізацію криптовалют, за винятком біткоїна і стейблкоїнів. Спочатку Дейв Хвиля прогнозував, що TOTAL2 стане свідком прориву в червні, але, схоже, графік прискорився після значного зростання.

Згідно з аналітичним трекером CoinMarketCap, на момент написання новини, 21 травня, флагманська криптовалюта коштує $ 69 634 — приріст склав 5,2% за тиждень. Загальна кількість монет, що циркулюють на ринку, становить $ 1,3 трлн. Трейдери оформили добові торгові угоди на суму $ 29 млрд. Домінування BTC на ринку зайняло 50,3% галузі.

Источник материала
Поделиться сюжетом