16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Буданов привітав українців з Днем Героїв
Буданов привітав українців з Днем Героїв

Буданов привітав українців з Днем Героїв

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов привітав українців та українок з Днем Героїв.

Він відзначив, що бійці воєнної розвідки не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі. Як передає Укрінформ, про це він заявив у Фейсбуці.

«Сьогодні наша нація відзначає День Героїв. Вшановує людей, які стали міцним щитом української волі, опорою нашого суверенітету і незалежності. Військові, медики, рятувальники, волонтери, добровольці. Усі, хто сьогодні дають відсіч російській агресії, - вартують найвищої пошани і визнання. Бійці воєнної розвідки України не раз довели свою мужність, вірність країні та присязі. Яка б запекла битва не чекала на нас попереду, твердо стоїмо разом на своїй землі. І хай кожен, хто наступає на наші принципи і нашу волю, заплатить за це найвищу ціну», - наголосив Буданов.

Відео: Кирило Буданов / Фейсбук

Він нагадав, що з часів Київської Русі та Козаччини українські лицарі були на сторожі своєї країни, нищили загарбників і здійснювали переможні рейди на територію одвічного ворога.

«Під час національно-визвольної боротьби 20-го століття українці стали прикладом незламності, продовживши традицію державотворення. Цей шлях потрібно завершити. На нашу долю випало це зробити», - зазначив Буданов, додавши, що попри всі випробування майбутнє України непохитне - у колі вільних демократичних народів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських захисників та захисниць, які виборюють свободу та незалежність України.

Источник материала
Поделиться сюжетом