16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
BYD Seagull EV за $10 000 викликає занепокоєння у конкурентів
BYD Seagull EV за $10 000 викликає занепокоєння у конкурентів

BYD Seagull EV за $10 000 викликає занепокоєння у конкурентів

Китайська компанія BYD випустить наступного року свій найдешевший електромобіль у Європі. Напередодні офіційного дебюту електромобіль BYD Seagull вартістю від $9700 у Китаї вже викликав занепокоєння серед іноземних конкурентів.

Бюджетний електромобіль отримав прізвисько міні-Lamborghini, оскільки проєкт очолив колишній дизайнер Lamborghini Вольфганг Еггер. Seagull оснащений 10,1-дюймовим поворотним центральним екраном та підтримкою DiLink.

Террі Войчовскі, колишній виконавчий директор GM та президент автомобільного напрямку Caresoft Global, на початку цього року назвав недорогий Seagull від BYD потенційним «гучним закликом для решти галузі».

Caresoft, інженерно-консалтингова фірма, вивчає кожен компонент автомобіля, щоб визначити, як його можна покращити для своїх клієнтів. Після тестування Seagull компанія заявила, що він простий та ефективний. Що ще важливіше, Caresoft була здивована якістю та надійністю електромобіля.

«Те, що вони роблять, зроблено дуже добре, – сказав Войчовський. — Машина зроблена дуже ефективно». BYD вже представила Seagull на закордонних ринках, включаючи Бразилію.

Генеральний директор Ford Джим Фарлі назвав цю машину «біса добре» машиною. Тим часом Мартін Сандер, голова європейського підрозділу електромобілів Ford, сказав: «Звичайно, ми нервуємо, коли на ринок приходить нова конкуренція».

Недорогий електромобіль BYD, що продається під назвою Dolphin Mini, у Бразилії коштує близько 20 000 доларів, що нижче за більшість конкурентів. BYD очікує, що ціна на Seagull у Європі буде меншою за 20 000 євро.

Источник материала
Поделиться сюжетом