16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Defender вдосконалює модельний ряд та презентує спеціальну версію 110 Sedona Edition
Defender вдосконалює модельний ряд та презентує спеціальну версію 110 Sedona Edition

Defender вдосконалює модельний ряд та презентує спеціальну версію 110 Sedona Edition

Defender вдосконалює модельний ряд та презентує нову версію 110 Sedona Edition. З оновленими специфікаціями власникам буде ще простіше обрати свій ідеальний Defender для увиразнення розкішних пригод.

Для пасажирів подорожі стануть ще комфортніші – доступний новий пакет оздоблення салону Signature Interior Pack та розкішний пакет Captain Chairs Pack для Defender 130. Новий варіант сидінь для пасажирів другого ряду передбачає два окремі розкішні сидіння. Вони спеціально розділені, щоб забезпечити доступ до третього ряду сидінь, мають  підлокітники з обох боків та зручні підголівники.

Марк Кемерон, виконавчий директор Defender, зазначив: «Бачення Defender полягає у постійному вдосконаленні вже чудового автомобіля, який може їхати куди завгодно і робити що завгодно. Впровадження нової версії Sedona Edition та покращені опції оздоблення означають, що власники матимуть більший вибір, ніж будь-коли раніше. Нові сидіння Captain Chairs у Defender 130 забезпечать ще більший комфорт для семи осіб під час епічних пригод та локальних експедицій».

Новий Defender 110 Sedona Edition

Колір нового 110 Sedona Edition натхненний містом Седона, штат Аризона – це місце пригод, приголомшливої природної краси та усвідомленого ескапізму. Природний глибокий червоний відтінок багатих на залізо пісковиків використаний для оздоблення ексклюзивної нової моделі.  Кузов Defender 110 Sedona Red увиразнений пакетом Extended Black: напис, передня решітка радіатора та накладки на днище виконані у кольорі Narvik Black Їх доповнюють 22-дюймові легкосплавні диски у кольорі Gloss Black і кришка для запасного колеса у кольорі кузова – ексклюзивна комбінація для нової версії2.  Колір Sedona Red уперше був створений для Defender 130 і відтепер протягом одного року пропонуватиметься для Defender 110 Sedona Edition.

Нова опціональна наклейка на капот розроблена спеціально для Sedona Edition. Вона зображує рельєф м. Седона, відображаючи жагу до пригод власників авто та нестримну здатність Defender їхати будь-куди. Зовнішні доповнення – це опціональні бокові кріплення для спорядження, що ідеально підходять для перевезення мокрого або брудного одягу чи спорядження.

Базуючись на характеристиках Defender X-Dynamic HSE, інтер’єр Sedona Edition уперше пропонується з оздобленням сидінь комбінацією матеріалів: шкірою Windsor у кольорі Ebony та матеріалом KvadratTM, що стійкий та тактильно приємний.

Сидіння є частиною нещодавно представленого пакету Signature Interior Pack, що пропонує низку удосконалень для ще більшої розкоші. Всі деталі продумані: нові матеріали приємні на дотик, пропонуються і зручні кишені для зберігання речей пасажирів переднього ряду.

Defender 130 із пакетом Captain Chairs Pack: першокласний комфорт для пасажирів другого ряду

Розкішні нові індивідуальні сидіння, доступні для пасажирів другого ряду в Defender 130, забезпечують максимальний комфорт, простір і універсальність. Вони відокремлені одне від одного проходом для легкого доступу до третього ряду. Завдяки технологіям обігріву та охолодження сидіння ідеально підходять для першокласних подорожей всією земною кулею пасажирів другого ряду.

Індивідуальні підлокітники на кожному з двох сидінь підвищують рівень комфорту, а прохід між сидіннями забезпечує додатковий простір для пасажира в центрі третього ряду. Подвійні підсклянники, розташовані на підвищенні безпосередньо за передньою центральною консоллю, практичні та ненав’язливо розділяють сидіння.

Власники можуть доповнити сидіння Captain Chairs першого та другого ряду крилатими підголівниками – із ними тривалі подорожі та пригоди на версіях Defender X та V8 стануть ще комфортнішими. Підголівники також доступні як частина пакета оздоблення інтер’єру Signature Interior Pack в X-Dynamic HSE.

Новий пакет оздоблення інтерєру Signature Interior Pack3

Новий пакет Signature Interior Pack поєднує низку оновлень інтер’єру Defender – сидінь та оздоблення. Він стандартний для Defender X і V8 і опціональний для Defender Dynamic HSE.

Сидіння переднього ряду мають 14-позиційне електричне регулювання, підігрів, охолодження і функцію пам’яті. Їх доповнюють нові крилаті підголівники з функцією підтримки. У другому ряду встановлені кліматичні сидіння –  з крилатими підголівниками для Defender 110 і 130. Для пасажирів третього ряду Defender 110 і 130 сидіння з підігрівом забезпечують комфорт у холодну пору року.

Розкішний пакет Signature Interior Pack має оновлені матеріали для покращення тактильних відчуттів у салоні Defender. Сидіння виконані зі шкіри Windsor та матеріалу KvadratTM, що доступні у кольорах Ebony або Caraway/Ebony. Також пропонується новий матеріал UltrafabricsTM у кольорах Light Cloud / Lunar.

Сидіння доповнені більш м’якими акцентами по всьому салону, а нова бічна кишеня на центральній консолі з боку водія і пасажира дозволяє тримати дрібні предмети в безпеці завдяки еластичним боковинам і фетровій внутрішній оббивці.

Характерна відкрита поперечна балка Defender виконана у кольорі сірий металік із порошковим покриттям. ЇЇ увиразнюють акценти оздоблення у чорному кольорі Satin Black з витонченими хромованими акцентами салону. Із пакетом Signature Interior Pack також доступна тактильна оббивка стелі із замші в кольорі Light Cloud або Ebony, залежно від обраних сидінь.

Спрощений вибір специфікацій

Власники Defender можуть обирати специфікації: S, X-Dynamic SE, X-Dynamic HSE, X та V8 для кузова 90, 110 та 130. Також доступна низка ретельно підібраних опціональних пакетів. В Україні ознайомитися із перевагами кожного пакету та підібрати відповідний майбутні власники можуть, завітавши до офіційного дилера.

Источник материала
Поделиться сюжетом