16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
До Києва прибула команда МВФ
До Києва прибула команда МВФ

До Києва прибула команда МВФ

Команда Міжнародного Валютного Фонду на чолі з головою Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером розпочинає сьогодні, 23 травня, зустрічі у Києві з представниками влади України та іншими партнерами.

Як передає Укрінформ, таку заяву зробив постійний представник Міжнародного валютного фонду Ваграм Степанян, йдеться в пресрелізі МВФ, що є в розпорядженні агентства.

“Дискусіїї фокусуватимуться на ризиках, перед якими постала економіка України, та цілях економічної політики влади", - йдеться в повідомленні.

Після цих зустрічей, починаючи з 27-го травня, місія МВФ на чолі з її керівником в Україні Гевіном Греєм розпочне у Варшаві дискусії з представниками влади України щодо заходів економічної політики у контексті четвертого перегляду Програми розширеного фінансування (EFF).

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня Виконавча рада МВФ завершила третій перегляд Програми розширеного фінансування (EFF) для України. Це дало змогу виплатити Україні $880 мільйонів. При цьому у Фонді вказали, що українська економіка «продемонструвала надзвичайну стійкість». І попри те, що подальші перспективи «залишаються невизначеними» через війну, уряду все ж вдається «досягати значного прогресу» у виконанні зобов’язань за програмою EFF та виконувати визначені структурні маяки та кількісні критерії ефективності.

Теги по теме
Украина Экономика МВФ
Источник материала
Поделиться сюжетом